kraamzorg puck en co

Referenties

Om een referentie te plaatsen kunt je hier klikken.
Uw referentie wordt na ontvangst binnen 48 uur geplaatst op onze website.


Jara

3 december 2019

Na één nachtje verblijven in het ziekenhuis na de bevalling, stond Sandra ons vrijdagmiddag, bij ons thuis, op te wachten voor het opstarten van de kraamweek. Vanaf dag 1 voelde het erg goed met Sandra in ons huis. Ze was erg liefdevol naar onze Miia en zorgde erg goed voor ons! Sandra is erg ervaren en deelde alles met ons om de kraamweek goed te laten verlopen. Miia is ons eerste kindje en we waren super blij met alle zorg, informatie en tips die ze aan ons meegegeven heeft. Ondanks dat het vanaf het begin af aan al goed ging en met iedere dag en nacht steeds een stapje beter ging, steunde ze ons door dik en dun op de momenten dat even de moed in de schoenen zakte. We zijn Sandra ontzettend dankbaar voor onze fantastische kraamweek en zal ons altijd bijblijven! Wij raden Puck & Co zeker aan voor (aanstaande) ouders!

 

Sander, Jara en Miia


Jacqueline

30 oktober 2019

Niks dan positief! Door omstandigheden last minute toch kraamzorg nodig. Door de inzet van Puck binnen een dag een plekje en intake. Communicatie was erg goed, net even een stapje verder voor iemand gaan, en de zorg van Sandra was helemaal top! Kortom, ik beveel Puck & Co van harte aan. Dank jullie wel voor de goede zorgen!


Nicole

20 september 2019

Wij hebben een hele leuke tijd gehad met Manon. Ze is een ontzettend leuke en aardige meid met enorm veel kennis over van alles. Ook met de borstvoeding heeft ze enorm geholpen en bijgedragen om dit goed op gang te krijgen. Voor onze oudste zoon (3 jaar) was ze ook super! De klik was er zeker.
Op de helft van de week liep er nog iemand mee en ook dit verliep goed.


We hadden s avonds ook nog een vraag m.b.t. de voeding en we kregen heel snel antwoord van Puck. Ontzettend fijn om op terug te kunnen vallen.

Al met al een goede organisatie met fijne mensen! Zeker aan te raden!

 


Lisette

4 september 2019

Zeer tevreden over de hulp die wij hebben gekregen via Puck & Co. Marianne heeft ons de eerste dag op gang geholpen voor de eerste nacht met onze kleine meid. 

De opvolgende dagen heeft Sandra ons gesteund wat wij erg fijn vonden daar dit ons eerste kindje is. Sandra is een super sociaal en lieve vrouw die ons alles goed en rustig heeft uitgelegd. Ons kindje was wat aan de kleine kant en had dus nog niet alle kracht die nodig was voor de borstvoeding. Samen met Sandra hebben we de eerste dagen alles op alles gezet om de borstvoeding op gang te brengen en dat is gelukt!! Puck & Co is zeker aan te raden!!

 

Sandra onwijs bedankt voor de kennis die je ons gegeven hebt en de gezelligheid als extraatje :) wij kijken met een goed gevoel terug op de kraamperiode.


Wendy

5 augustus 2019

De intake met Louise was super, het ging als vanzelf en alles werd goed uitgelegd. We waren er helemaal klaar voor.
Na een pittige bevalling waren we om 23:30 uur thuis. Alles was nieuw voor ons, eerste kindje dus vooral ook spannend.

Esmee kwam gelijk de opstart doen en dit deed ze zo rustig en fijn dat alles duidelijk was voor ons. De volgende ochtend was zij er ook. Voor mij was het erg moeilijk om zorg uit handen te geven aangezien ik zelf in de zorg werk, ik stond ineens aan de andere kant van het bed. Esmee zorgde voor een heerlijke eerste dag en maakte dat het een ontspannen dag was.

Marjolijn nam Esmee over. De klik was er direct, een heerlijke spontane meid die overal bij hielp en overal een antwoord op had. De grote zus werd liefdevol opgevangen door Marjolijn en betrok haar overal bij, iets wat voor haar zo fijn en belangrijk was. En ons een beetje rust gaf. Marjolijn is zeer kundig maar bovenal heel lief.
Ze was een heerlijke toevoeging in het gezin. Niets was teveel en in de ochtend stond de hond haar al vrolijk op te wachten.

Vandaag de eerste dag zonder kraamzorg, we missen haar wel maar ze heeft ons fantastisch achtergelaten.
Ik raad dit kraambureau dan ook echt van harte aan bij iedereen, je eerste week met zo’n kleintje verloopt zo voorspoedig en fijn dat we helemaal klaar zijn voor een nieuwe fase in ons leven.

Nogmaals dank voor alles!


Judith

20 juli 2019

Wij hadden dubbel geluk met Puck & Co! Allereerst was Manon aanwezig bij onze thuisbevalling en begeleidde en verzorgde ons fantastisch in de eerste uren met onze dochter Lori. De volgende ochtend kwam Sandra. Wij konden ons geen beter kraamcadeau wensen! Uiteraard komt er ontzettend veel op je af als kersverse ouders. Sandra wist alle informatie en antwoorden op onze vragen perfect te doseren op het juiste moment. En niet alleen Lori en wij werden verwend. Zelfs onze hond Hazel was dol op de snoepjes die Sandra elke dag voor haar meebracht. 

Heel veel dank Manon en Sandra!!


Laurien

17 juli 2019

Inmiddels alweer drie weken geleden dat wij afscheid moesten nemen van Sandra. Wat hebben we genoten van de kraamweek van onze dochter Evi, mede dankzij Sandra. Ze hield steeds in de gaten of ik niet teveel deed en stuurde mij in dat geval naar bed of maakte lekker fruit voor mij. Maar met name de zorg en aandacht die ze aan mijn zoon Lucas heeft gegeven, maakte dat ik erg kon genieten en ontspannen.  

Bedankt voor de fijne week Sandra!

Liefs van Youri, Laurien, Lucas en Evi 


Kristel

16 juli 2019

Wat hebben wij het fijn gehad met Manon van Puck en Co. We vonden ook Puck erg betrokken en professioneel. Van Manon hebben we veel geleerd en hebben we het zelfvertrouwen gekregen wat we nodig hadden. Daarnaast was het ook gezellig en Manon is heel secuur in haar werk. Ons huis is brandschoon en zowel ik als mijn vriend en onze dochter zijn goed verzorgt. Kortom echt een aanrader deze kraamzorg!


Shirley

9 juni 2019

Wij zullen kraamzorg Puck & Co bij een ieder aanbevelen. Wij waren op zoek naar een kleinschalig en vooral persoonlijk bureau en zijn super enthousiast. Na een heel fijne intake met Puck al een hoop informatie ontvangen en bovenal een goed gevoel. 

En daar was dan onze kleine meid! Na twee dagen ziekenhuis gingen wij zaterdag einde dag op weg naar huis als nieuwe ouders, gelukkig was daar Marjolijn die de avond met ons kwam opstarten. Wat was dat fijn om alles voor de eerste nacht thuis door te nemen. Het was mede door Marjolijn een ontzettend mooie kraamweek waarin we veel hebben geleerd, hebben kunnen genieten en ons weg hebben kunnen vinden. Op een roze wolk!

Super bedankt lieve Marjolijn!


Mandy

28 mei 2019

Nadat ik in het ziekenhuis bevallen was ben ik de volgende ochtend naar huis gegaan waar Sandra ons vrolijk stond op te wachten. Ze had niet verwacht dat ik de kraamvrouw was waar ze voor ging zorgen omdat ik opgemaakt, aangekleed en enthousiast naast de auto stond. Hier hebben we erg om kunnen lachen. 

Het is in het begin altijd vreemd als er een nieuw iemand in je huis is, plus dat er een nieuw baby'tje bij is waar je aan moet wennen. We hadden gelijk een hele goeie klik met Sandra! Ze paste heel goed bij ons gezin en kon ook zichzelf zijn bij ons. 

Wij hebben nu 3 kinderen Sharissa (5 Jr), Sereno (2jr) en ons kleine baby meisje Shenaya. Ze betrok ook onze oudste kinderen overal bij en zorgde voor en speelde met onze kinderen. Dit vond ik zo lief dat ze dit deed.

We hebben met Sandra een hele fijne kraamweek gehad en het was gewoon gek dat ze niet meer terugkwam nadat de zorg klaar was. 

Lieve Sandra bedankt voor al je lieve zorgen! 

Liefs, 

Mandy, Brian (Mario), Sharissa, Sereno & Shenaya.


Stefan, Linda en Evi

10 mei 2019

Vandaag een super kraamweek afgesloten. Wij hadden eerst gekozen voor Naviva maar die zaten vol en hebben Puck & Co ingeschakeld. Louise stond vorige week zondag bij ons voor de deur en de klik was er eigenlijk meteen! We hebben heel veel aan haar gehad. Als we voor een 2e kindje gaan, kiezen we zeker weer voor Puck & Co!! Bedankt voor de goede zorgen en tips.

Liefs Stefan, Linda en Evi

 


Angélique

6 mei 2019

Mijn zoon is met 35 weken te vroeg geboren waardoor wij helaas de eerste twee weken in het ziekenhuis moesten verblijven. Gelukkig ben ik aanvullend verzekerd en had ik recht op 12 uur uitgestelde kraamzorg. De dag nadat wij uit het ziekenhuis waren ontslagen stond Sandra bij ons op de stoep. Zij heeft ons drie dagen bijgestaan en ons een stukje kraamweek teruggegeven waar ik haar ontzettend dankbaar voor ben. Ze heeft me super geholpen met de verschillende borstvoedingshoudingen. Ze heeft ook, toen ik op dag drie borstvoedingsproblemen had, contact gelegd met een lactatiekundige die de volgende avond al op huisbezoek kwam. Het berichtje van Puck zelf op dag twee of ik nog een beetje kon genieten en tevreden was vond ik zo fijn, alsof ik absoluut geen nummer was en dat stukje persoonlijke aandacht scoort bij mij hoge punten. 

Puck & Co is een aanrader, een kleine organisatie en daardoor zeer persoonlijk. Ik vind het heel jammer dat ik niet een hele week van hun heb kunnen genieten en leren.


Angela

1 mei 2019

Wat een heerlijke week hebben wij gehad met Simonette. Precies de zorg en rust die wij nodig hadden en dit voelde ze goed aan. Of ik nu mijn rust wilde/moest nemen of met vragen zat, ze stond direct voor ons klaar en gaf ons echt het gevoel dat wij dit aankonden. Ook voor Zola was zij lief en zorgzaam. Ik had mij echt geen fijnere kraamverzorgster kunnen wensen. De korte lijnen met Puck & Co was ook precies zoals ik hoopte.

Dank je wel Simonette, ik gun iedereen jouw liefde en zorg in die bijzondere en spannende tijd.

Liefs Angela, Djuri en Zola


Louise

11 april 2019

Ons lieve meisje Juliëtte werd geboren op een zondagavond. Toen wij Puck & Co belden was het geen probleem voor onze kraamverzorgster (Sandra) om nog even 2 uur in de late uurtjes langs te komen. 

Wij hebben een hele fijne week gehad waarin alle zorgen werden weggenomen door de juiste informatie en een warme begeleiding. Wij kunnen dan ook iedereen onze kraamverzorgster aanraden. Alle huishoudelijke taken werden overgenomen en als wij even moesten bijslapen van de korte nacht, was dit geen probleem. 

Een week die zo voorbij ging, met iemand in huis waar je zeker een beschuitje mee kan eten. Bedankt!!

Groetjes,
Louise, Laurens, Oliver en Juliëtte


Suzanne

4 maart 2019

Onze ervaring met Puck & Co is een hele plezierige geweest. Op een zaterdagavond om half 10 zijn wij ontslagen uit het ziekenhuis en zelfs toen was het nog mogelijk voor een paar uurtjes kraamzorg te krijgen, zo fijn!

Louise heeft ons de hele week heel fijn en goed geholpen! We zouden Puck & Co zeker aanraden aan anderen.


Giulia

24 januari 2019

Esmee heeft bij ons in de kraamweek geholpen, met enorm veel steun en hulp en gezelligheid. We hebben veel van haar geleerd en onze zoon en dochter hebben allebei zoveel aandacht gekregen!

We zijn heel blij met de keuze voor Puck & Co en raden het iedereen aan!

 

 


Valerie

10 januari 2019

Op het laatste moment kon mijn huidige kraamzorg niet meer komen, ik zag er eerst tegenop dat er iemand anders kwam tot Sandra kwam binnenlopen.

Ze was heel lief, behulpzaam en attent. Voor ons, voor Louka en zelfs voor Kyra waar ze elke dag 30 min mee ging lopen. 

Ook maakte ze elke dag wat te eten en lette ze ook goed op mij dat ik genoeg at. 

Ik kan zelf soms best moeilijk zijn, maar met Sandra verliep alles zo lekker en had ik er zelfs ook een moedergevoel bij en zo was advies aannemen ook erg natuurlijk. 

In de helaas te korte week, want ooh wat baalde ik toen ze weg moest, heb ik wel heel veel geleerd en ben ik klaar voor het moeder leven. 

Sandra bedankt! 

Dikke kus
Valerie, Raymond en lieve Louka


Tanja & Melanie

8 januari 2019

Wat hebben wij een fijne kraamweek gehad met beide Sandra's! Allebei hebben ze geholpen met verzorgen, schoonmaken en vooral tips om onze kleine man Boaz te verzorgen.  

Wij zijn heel tevreden en zullen Puck & Co zeker aanbevelen bij anderen!

 


Marian

1 december 2018

After a difficult birth and a baby that had lost weight of 13% in her first two days in the hospital, she was a huge blanket of comfort and confidence.
Manon was extremely helpful, thorough, gentle and supportive. I felt totally at ease with her and all her advice paid off in buckets. We will actually miss her.

I feel more prepared after the days with her for what's ahead and will forever be grateful to her.

All the best,
Marian


Eva & Sander

28 november 2018

Bij de geboorte van onze eerste zoon Boris hebben wij al een ontzettend fijne kraamtijd gehad met Puck & Co, vandaar dat we deze keer direct weer hebben gekozen voor dit bureau.

En wat een ontzettend fijne kraamweek hebben wij weer gehad met Sandra dit keer.

Naast het feit dat onze oudste direct gek was op haar, was het zo relaxed en fijn om haar in huis te hebben. Weer veel opgestoken en geleerd en daarnaast geeft ze ontzettend goed voor mij en onze tweede mini gezorgd.

We missen haar nu al!


Renée

14 november 2018

Wij hadden het niet beter kunnen treffen met Esmee van Puck & Co als kraamverzorgster. Esmee heeft ons in de watten gelegd en goede, duidelijke en uitgebreide uitleg gegeven over onder andere borstvoeding, verzorging en wat we allemaal konden verwachten (tijdens en na de kraamweek). Ze was super deskundig en tegelijkertijd heel fijn, flexibel en makkelijk om zo ineens als extra persoon in huis te hebben. De communicatie met Puck was daarnaast ook goed en snel. Ik zou me zeker een volgende keer weer aanmelden bij Puck & Co. Dank Puck & Esmee!

Groeten Renée


Monique

26 oktober 2018

Op 6 oktober 2018 is onze dochter Merel bij ons thuis geboren. Indra en Sandra en het team van verloskundigen hebben ons echt geholpen om deze thuisbevalling tot een succes te maken! Wij kijken daar heel positief op terug! Sandra bleef vervolgens de hele week. Wij zijn super enthousiast over de samenwerking met Puck en Co!!
Sandra en ook Puck hebben heel snel geschakeld toen de borstvoeding niet goed lukte en alle professionals achter hun broek aan gezeten en snel ingeschakeld. Hierdoor is het met kolven en klieven van het tongriempje gelukt om binnen een week succesvol borstvoeding te geven! Wanneer Sandra haar werkdag erop zat konden we altijd bij Puck terecht voor vragen en advies, echt een top service! Met Sandra hebben we naast de goede begeleiding en goede zorgen het ook heel gezellig gehad, ik noemde haar wel onze mental coach, we kijken met super veel plezier terug op de kraamweek, thanks!


Chantal

25 oktober 2018

Weer een ontzettend fijne kraamweek achter de rug met Puck & Co.
Heel fijn, betrokken en vakkundig; echt een aanrader!
We waren heel blij met de hulp van Indra (en Puck).


Noah, Taymour & Lysa

17 oktober 2018

Op 4 oktober is onze zoon Noah geboren. Vanaf dag een hebben wij uitstekende kraamzorg van Manon ontvangen. Van nature heeft Manon een warm en verzorgend karakter. Ze is attent, lief voor ouders, baby en visite. Wij hebben veel van haar geleerd! Manon bedankt voor het delen van je kennis en al je goede zorgen. Puck bedankt voor de juiste match! Veel liefs, familie Wakili Bink


Joelle

10 oktober 2018

Onlangs een hele fijne kraamweek gehad. Sandra straalde veel rust uit en gaf goede begeleiding rondom de borstvoeding en de zorg voor onze dochter. Ook onze zoon was gek op Sandra.

Heel fijn om heel de week hetzelfde gezicht te zien.


Tess

23 september 2018

We zijn ontzettend blij met de hulp die we hebben gekregen van Sandra. Zij heeft tijdens moeizame eerste dagen een aantal keer heel adequaat en pro actief gehandeld, waardoor de situatie gelukkig snel verbeterde. Ze overlegde regelmatig met andere betrokken professionals, waardoor we goed geïnformeerd waren. We hebben haar oprechte betrokkenheid en steun onwijs gewaardeerd in deze bijzondere en spannende periode.


Marjolein

4 september 2018

Dankbaar voor de zeer prettige, lieve en warme zorg voor mij en mijn twee baby’s door Manon. Zij heeft me op zeer professionele wijze ondersteund en me op mezelf leren vertrouwen in mijn nieuwe rol als moeder.


Vicky

29 augustus 2018

Ik had de beste kraamperiode ooit en ben echt teleurgesteld dat het al voorbij is. Mijn vriend Carlos en ik hadden een ontzettend goede klik met Manon en hebben zo veel van haar geleerd! Juist omdat wij allebei buitenlands zijn en ons families niet echt om de hoek wonen, waren wij meer dan dankbaar met de kraamzorg! Niet alleen maar de handige tips en alle controles rondom de baby waren heel erg professioneel, het was vooral ook fijn om hulp bij het huishouden te krijgen en dat Manon zo goed voor mij gezorgd heeft (lunch bereiden, schoonmaken, bed verschonen enz). Ik ben zo blij met de kraamzorg door Puck & Co en ga deze zeker aanbevelen!!  Bedankt nog eens voor de leuke tijd Manon en Puck natuurlijk dat je haar aan ons gekoppeld hebt!


Nadine, Rens & David

19 augustus 2018

Zeer positief! Als "nieuwe ouders" kregen we precies de juiste hulp en ondersteuning waar we behoefte aan hadden. Heel veel kunnen leren en vertrouwen gekregen. Met name de hulp bij de borstvoeding, die niet voortvarend op gang kwam was, zeer prettig. Onze kraamverzorgster Indra had dagelijks contact met Puck om gezamenlijk met ons het beste plan voor de dag te bepalen. Ik kan iedereen een kraamtijd via Puck & Co aanbevelen!


Tamara

10 juli 2018

Zo blij dat ik voor Puck&Co. heb gekozen! Ik heb bewust voor een kleinschalig kraamzorgbureau gekozen, omdat ik een persoonlijke benadering belangrijk vind in zo’n bijzondere periode. En die persoonlijke benadering heb ik gekregen!

Dankzij Louise heb ik een kraamweek gehad zoals ik die graag wilde. Omdat zij bewust heeft gekozen voor dit mooie vak, straalde het plezier in haar werk van haar af. Ik ben volledig ontzorgd wat broodnodig is na een keizersnede, en Louise was superlief voor mijn kleine wondertje.

Ik raad iedereen aan te kiezen voor Puck&Co.


Natalia & Marcel

3 juli 2018

Wat een fantastische kraamweek hebben wij gehad dankzij Esmée! Esmée voelde precies aan wat wij nodig hadden aan zorg voor en voorlichting over ons tweede kindje. Ook is zij heel lief geweest voor onze oudste zoon. Ze heeft met hem gespeeld en hem mee op pad genomen waar ze allebei zichtbaar van genoten en wij dus ook. De eerste week is helaas voorbij gevlogen want we hadden gerust nog wel een week met Esmée willen doorbrengen. Mocht er in de toekomst nog een kindje komen dan weten we jullie en in het bijzonder Esmée weer te vinden!


Sophie

5 mei 2018

Wij hebben mogen genieten van een top kraamweek met beide Sandra's! Beiden hebben ons goede tips gegeven voor de verzorging voor onze zoon. De bevalling verliep soepel en toch was het super fijn om 'Sandra' over de vloer te hebben. Ook de overige gezinsleden werden goed verzorgd. Er is goed ingespeeld op de specifieke behoefte en extra service bij o.a. een kapotte wasmachine. Puck is erg attent en het contact verloopt soepel. Sandra, Sandra en Puck en co heel erg bedankt voor de ontspannen kraamweek.

Groetjes, 
Sophie Floris Rosalinde en Turi


Famke

5 april 2018

Fijn en deskundig kraamzorgbureau. Sandra maakte ons op een relaxte en deskundige manier wegwijs in de wondere wereld van het ouderschap. Onze zoon Guus viel iets te veel af de eerste dagen. Samen bespraken we de mogelijkheden tot bijvoeden. We werden goed geholpen bij onze keuze om te gaan kolven (mogelijkheden huur kolfapparaat, gebruik, leren bijvoeden, etc.) en Guus begon na anderhalve dag dan ook goed te groeien! 
Na een aantal dagen bleek hij een korte tongriem te hebben, opgemerkt door Sandra en Puck. We hebben de mogelijkheden en gevolgen van wel/niet klieven besproken. Hierdoor konden we een goede keuze maken, waar we zelf achter stonden, om zijn tongriem te laten klieven. Hij is inmiddels 2 maanden oud en het drinken aan de borst gaat nog steeds erg goed. Dat liep namelijk niet lekker door zijn korte tongriempje.
Al met al een erg goede ervaring met Puck&Co!


Rachel

10 maart 2018

Op 28 februari 2018 ben ik bevallen van mijn zoon Genairo. Bij thuiskomst kreeg ik kraamzorg van Manon. Ik heb de kraamzorg zeer prettig ervaren doordat Manon vlot is, goed met baby's overweg kan, mij duidelijk heeft geïnformeerd, en mij ook de ruimte gaf om ergens mijn eigen draai aan te geven, en ze er echt voor me was. Heel fijn ik had dat niet willen missen! Puck ook bedankt voor de "perfect match"! En mocht ik ooit nog een kindje krijgen dan meld ik mij zeker weer aan bij Puck & Co en zou ik uiteraard weer kraamzorg van Manon willen krijgen! Nogmaals bedankt Manon.

Veel liefs Rachel, Regilio en Genairo


Annemijn & Michael

21 januari 2018

Op 5 januari zijn wij ouders geworden van twee prachtige meiden Romée & Chiara. Met een tweeling komt er zoveel op je af.
Onze kraamverzorgster Manon was echt onze rots in de branding, niet alleen qua kennis en kunde maar ook op het juiste moment aanvoelen wat er nodig was. Daarnaast bracht ze veel warmte met zich mee, niets was haar teveel!

Na de kraamweek hadden wij het vertrouwen gekregen het zelf aan te kunnen.

Bedankt lieve Manon voor al je hulp maar ook Puck voor je advies!


Bart, Coco & Boaz

16 januari 2018

Wij waren super blij met onze kraamverzorgster Esmee. Wij als kersverse ouders hebben in deze week heel veel geleerd. Aan het einde van de week waren we er ’klaar’ voor. Esmee gaf goede adviezen gevraagd en ongevraagd en zorgde goed voor iedereen. Nogmaals bedankt!


Esther, Andries, Joris & Merijn

11 december 2017

Nadat wij 2,5 jaar geleden met onze oudste ook kraamzorg via Puck & Co hebben ontvangen, hoefden wij nu niet lang na te denken over waar de kraamzorg voor onze tweede zoon te regelen: uiteraard was dat via Puck & Co. Indra heeft ons super de week door geholpen. Alle info en tips werden op een fijne manier gebracht, want die zijn ook bij een tweede zeker welkom! Op iedere vraag was een duidelijk antwoord. Ook met onze oudste ging ze super om en wij werden geholpen hoe hem er bij te betrekken. Naast de zorg voor mama was er ook aandacht voor papa, kortom het hele gezin is ondersteund! Ons huis is nog nooit zo schoon en de wasmand nog nooit zo leeg geweest, heerlijk! Ook het telefonisch contact met Puck na de bevalling en halverwege de week was heel fijn en ondersteund. Kortom, Indra en Puck, dank jullie wel, jullie zijn toppers!


Marianne, Vincent & Mats

2 december 2017

Lieve Sandra,
Op zaterdag 25 november jl. is onze zoon Mats geboren. Tot aan deze datum hadden wij nog geen ervaring met een kraamverzorgster, maar wat hebben wij ontzettend genoten van deze periode en dan in het bijzonder van jouw aanwezigheid, kennis, betrokkenheid en gezelligheid. 

Wat was je lief voor onze kleine Mats, die doordat hij te vroeg geboren was, o.a. moeite had met borstvoeding. Je hebt ons gelijk voorzien van adviezen en gelijk een lactatiekundige ingeschakeld. Het resultaat is dat hij de laatste 3 dagen van de kraamperiode de lijn naar boven heeft ingezet en zijn gewicht dagelijks toeneemt. 

Naast de borstvoeding hebben we dagelijks veel geleerd van jouw adviezen en genoten van de verhalen in het kraamdossier. Tevens was geen taak te veel voor jou, als het maar ten goede kwam van ons gezin.

Vandaag was de laatste dag en het is toch even gek als er morgenochtend om 8 uur niemand aan belt. Jij hebt ons op een hele fijne manier kennis laten maken met de kraamzorg en Puck & Co. Mochten wij in de toekomst nog een 2de kindje krijgen, dan hopen we dat je nog steeds werkzaam bent bij Puck & co.

Nogmaals bedankt voor alles!

Groetjes,
Vincent, Marianne en Mats


Lieke

17 september 2017

Lieve Esmée, 
Super dank voor al je goede zorgen voor ons alle 4 tijdens onze kraamperiode. Je bent een kanjer en zoals al eerder aangegeven echt geboren voor dit vak. Niets is je teveel en je doet alles met zoveel liefde en bevlogenheid.  
Ik wil jou en Puck in het bijzonder bedanken voor het bijstaan met raad en daad en geestelijke support tijdens de enorm lastige start met de borstvoeding. Jullie hebben beide zo goed geluisterd naar mijn persoonlijke wensen en daar naar gehandeld, daar ben ik jullie heel dankbaar voor.  Ik kan jullie gelukkig vertellen dat alle inzet is beloond want de borstvoeding gaat nu (Gijs is inmiddels alweer bijna 12 weken) echt super goed! 

Nogmaals bedankt voor alles! 

Hartelijke groet, 
Lieke, Sander, Niek en Gijs


Madeleine

12 augustus 2017

Lieve Esmée,
Dank voor de hele fijne kraamweek die we door jouw support hebben gehad. We hadden niet meer zorgzaamheid, kennis en gezelligheid kunnen wensen. Je bent echt gemaakt voor dit werk!

Niet alleen de aanwezigheid van Esmée was heel prettig, ook het contact met Puck was super. Dank beiden, we hadden niet meer kunnen wensen!

Jordy & Madeleine en een knuffel van Melle


Nadine & Joris

10 augustus 2017

We hebben het getroffen met de kraamzorg van Puck & Co. Een kleinschalig bureau waar ik bewust voor heb gekozen. Het contact is erg persoonlijk, je voelt je geen nummer. In m'n ziekenhuisbed had ik al persoonlijk contact met Puck en kon ze me advies geven over bepaalde dingen nog voor ik thuis kwam. Een dag na de geboorte van onze zoon kwam ik laat in de middag thuis alwaar Loan vrijwel meteen op de stoep stond en tot 's avonds 22.00 uur is gebleven! Ze heeft ons geholpen met de eerste opstart thuis, heel fijn.
De dagen erna waren erg prettig, veel kennis en goede zorgen. Loan kookte zelfs voor ons (uitgebreid naar onze maatstaven :) ) wat erg fijn was. Ook draaide ze haar hand niet om voor een klein boodschapje. Erg professioneel en een persoonlijke touch vond ik dat Loan dagelijks aan Puck een update gaf van hoe alles verliep. Puck kon op deze manier meedenken bij het opstarten van de borstvoeding wat niet helemaal vlekkeloos verliep; onze zoon viel redelijk veel af. Uiteindelijk was het Loan die al op dag 2 zag dat het tongriempje van onze zoon te kort was. De dag erna konden we al terecht in het ziekenhuis. Al met al een fijne week. Zelfs na de kraamweek nog telefonisch contact gehad met Puck met vragen over de borstvoeding. Fijn! Bij een volgende zwangerschap weer!


Liberte & Niels

29 juli 2017

Geweldige kraamweek gehad! We hebben enorm geboft met Manon. Zeer bekwaam, handig, snel, gezellig doch professioneel. Grote ondersteuning in het reilen en zeilen bij ons thuis. Mooi cadeau ook van Puck & Co. Bedankt!!


Anouk & Fabian

15 juli 2017

Lieve Loan, Wat hebben wij een gezellige, heerlijke en leerzame week met jou mogen ervaren. Je enthousiasme spatte er vanaf. Je wist goed in te spelen op onze behoeftes. Het was erg fijn dat je ons bij alles betrok. Je hebt niet alleen kennis van baby's maar ook heel veel meer, waardoor we heel veel leuke verhalen met elkaar gedeeld hebben. Bedankt voor alles en wie weet zien we je in de toekomst nog! Liefs Anouk en Fabian


Marjolein

13 juli 2017

Lieve Sandra,
Je hebt ons een onvergetelijke kraamperiode gegeven. Nogmaals bedankt hiervoor.
Liefs Marjolein, Arno, Liz, Sophie en kleine Nolan


Jacobien

23 juni 2017

Lieve Indra,
Vandaag hebben wij onze kraamweek afgesloten. Je hebt ons zoveel geleerd en we voelen ons klaar om het zelf te gaan doen. Bedankt voor alle goede zorgen!
Groetjes Peter, Jacobien en Josephine


Kelly

6 juni 2017

Lieve esmee, in februari was je bij ons als kraamverzorgster voor onze dochter Jody. We hebben een hele fijne week gehad en veel van je kunnen leren. Jody is al goed gegroeid! We wilden je nogmaals bedanken voor die week en tot een volgende keer.

Groetjes Kelly, Roy en Jody


Marcella

9 mei 2017

Na een paar dagen ziekenhuis mochten wij dan eindelijk beginnen aan onze kraamweek! De rust en ondersteuning van Esmee heeft ons veel zekerheid en regelmaat gegeven! Ze gaf ons veel ruimte en hielp waar nodig. Lieve Esmee namens ons drietjes bedankt!


Lars & Jolanda

11 april 2017

Wij hebben een heerlijke week gehad met Sandra. Zij heeft ons echt geholpen. De eerste
2 nachten hebben wij in het ziekenhuis doorgebracht, maar daar hebben we niets van opgestoken. Sandra nam ons bij de hand, was zorgzaam, lief en kordaat. Het was Sandra die al gelijk riep dat het tongriempje van onze dochter misschien te kort zou zijn en dat we haar zouden kunnen laten klieven bij de specialist. Dit is direct in werking gesteld en door haar kennis hebben wij dit ook laten doen, nadat en de verloskundige en de kaakchirurg dit onderstreepten. Echt dankbaar voor de service, kennis en gezelligheid. Wij zouden haar iedereen aanraden.


Clair

8 april 2017

Lieve Louise, wat waren we blij met jou! De eerste avond had ik zoveel vragen en was ik zonder jouw hulp nooit zo relaxt de eerste nacht doorgekomen. Wij willen jou bedanken voor je adviezen, tips, schone was en gezelligheid!
Liefs Pato, Clair en Yara


Peter, Maartje & Evi

6 april 2017

Onze ervaring is dat de eerste dagen als papa en mama je wereld toch een beetje op zijn kop staat. Je bent zielsgelukkig met je nieuwe kindje, maar je moet aan alles wennen en ontzettend veel leren. De dagen met kraamzorg zijn misschien wel je meest kwetsbare als kersvers gezin, en daarom is goede kraamzorg extra belangrijk.

Wij kregen kraamzorg van Puck herself. Wát een bak aan ervaring en kennis neemt zij mee! Ook haar manier van communicatie is top: het past bij ons en – vraag me niet hoe – we nemen alles dankbaar tot ons en het blijft nog hangen ook! Heel subtiel helpt ze met van alles waarbij ze steeds een stap vooruit denkt. Daarnaast peilt ze regelmatig of we ons echt kunnen vinden in haar suggesties en tips.

We hebben mede dankzij Puck alle vertrouwen in ons functioneren als ouder en genieten van alle verwennerij en gezelligheid. Dankjewel lieve Puck!!!


Laurien

2 april 2017

We hebben net onze kraamweek met Manon afgesloten. Wat hebben we een fijne, ontspannen week gehad. Manon heeft ons veel geleerd en ook heerlijk in de watten gelegd. Elke ochtend waren we weer blij als ze er was om de nacht na te bespreken en tips te krijgen. Onze kleine Lucas zal haar gaan missen en mijn vriend en ik ook!


Alexander

13 maart 2017

Lieve Indra en Manon,
Jullie hebben ons een geweldige kraamtijd bezorgd! Met jullie harde werk, hulp met de tweeling en geduld voor al onze vragen, hebben jullie ons enorm geholpen. Met veel plezier kijken we terug op onze eerste week na de gezinsuitbreiding en ieder ander gezin mag zich gelukkig prijzen met jullie als kraamhulp. Ook complimenten aan Puck die op de meest ongepaste tijden ons altijd goed geïnformeerd kon helpen met onze 'noodgevallen'.
Liefs, Nina, Alex, Hannah, Robin en Tessa


Janis

11 maart 2017

Super kraamtijd gehad dankzij de goede zorg van Esmee (en Puck). Esmee is midden in de nacht al naar ons toegekomen zodat wij al lekker naar huis mochten en zelfs in de week erna kon ik nog contact met ze opnemen toen ik het even niet meer wist! Jullie zijn super! Ik zou iedereen dit kraamzorgbureau aanraden!


Jessica

9 maart 2017

Lieve Esmee,
Wat was het fijn om jou als kraamverzorgster te hebben gehad. Jou enthousiasme is echt terug te zien in je werk. Ondanks dat Gijs ons tweede is hebben we veel van je geleerd. Ook David was erg op zijn gemak bij jou. Bedankt voor de fijne tijd ook names Gijs!!


Lale

9 januari 2017

Lieve Esmee, we willen je nogmaals bedanken voor de fijne week. Je bent een lieve zorgzame kraamverzorgster. Zowel voor onze Ella als voor ons. Wij zijn heel erg gesteld op onze privacy en samen zijn en dachten eerst hoe moet dat met iemand in huis. Maar we hebben geen moment gehad dat we het onprettig vonden. Je was er wel maar je was er ook niet, op een positieve manier! Het was net alsof we je al kenden, heel fijn! Ook Puck bedankt voor je betrokkenheid en paraatheid, zelfs na de kraamweek konden we je een paar keer om advies vragen. Super!