kraamzorg puck en co

Referenties

Om een referentie te plaatsen kunt je hier klikken.
Uw referentie wordt na ontvangst binnen 48 uur geplaatst op onze website.


Diego, Shirley en Daví

29 april 2024

Na een heftige start met Daví op de NICU hadden wij eigenlijk geen recht meer op kraamzorg thuis. Puck was heel betrokken en heeft meerdere keren contact opgenomen met mij en de zorgverzekering om toch nog wat uurtjes kraamzorg te regelen. Dinet is bij ons langs geweest en we hebben heel veel gehad aan haar tips, info en geruststelling. Heel erg dankbaar voor en ik kan Puck & Co dus van harte aanraden!


K & Y

13 april 2024

De kraamweek met Teddy was wederom super! Zij kwam bij ons eerste kindje -twee jaar geleden- en omdat we zo tevreden waren over haar, hadden we gevraagd of ze ook nu weer bij ons kon komen.

Teddy is kundig en professioneel, voelt goed aan wat nodig is op welk moment en heeft ons heerlijk in watten gelegd!


Marjolein, Soner en Luca

12 april 2024

Dinet en Nancy hebben ons beide heel goed verzorgd en geadviseerd. Wij kijken terug op een fijne kraamweek, met goede tips (vooral voor de borstvoeding) fijne zorg voor Marjolein en Luca en gezelligheid. Wij willen jullie daarvoor bedanken. We zullen Puck&Co zeker aanbevelen en wie weet in de toekomst nogmaals benaderen.

Liefs van ons


C&G

18 maart 2024

Nancy heeft ons ontzettend goed geholpen en verzorgd. Ze doet haar werk met hart en ziel en heeft ervoor gezorgd dat wij volop van onze kraamweek hebben kunnen genieten. Daar zijn we haar heel dankbaar voor.


Joram & Lisa

19 februari 2024

Wij hadden ons eigenlijk ingeschreven bij een ander bureau, maar wegens personeelsgebrek werd de zorg overgenomen door Puck & Co. We hebben dit als heel prettig ervaren! We werden goed op de hoogte gehouden door Puck & Co over wie wanneer bij ons kwam. De eerste dagen heeft Dinet ons fijn op gang geholpen en de laatste dagen heeft Nancy ons van waardevolle informatie voorzien. Na de kraamweek gingen wij de zorg voor onze dochter vol vertrouwen tegemoet. Bedankt!


Wouter, Lindsay, Jessmae & Miley

3 december 2023

Op dag 1 is onze kraamzorg opgestart door Willy. Een erg lieve, zorgzame vrouw die veel ervaring heeft en ons tips heeft gegeven. Dat dagje hebben wij als prettig ervaren. 

De rest van de week hebben wij kraamzorg ontvangen van Nancy. Er was tussen ons gezin en Nancy gelijk een fijne klik. Onze oudste dochter (bijna 3 jr) vraagt nu soms nog waar Nancy is en of ze nog komt. Jessmae was gek op Nancy. Nancy zorgde niet alleen voor mama en de baby maar ook voor de rest van het gezin & huisje.

Er was in huis een ontspannen sfeer want Nancy voelde en gaf zelf aan wanneer wat ging/moest gebeuren en waar alles te vinden. Van Nance kregen we passend advies maar werd er ook gewoon gezellig gebabbeld worden, dit vonden wij ook heel belangrijk. Nancy gaf ons echt zorg met voelbaar veel liefde en betrokkenheid. We zijn dankbaar voor haar gegeven zorg. Mocht er ooit nog een 3e kindje komen dan is er voor ons geen twijfel over mogelijk; Nancy zal dan echt weer het Ajacieden huis moeten betreden! Haha.

Lieve Nancy je bent een schat en missen je nog wel eens hoor. Bedankt topper!

Liefs van ons 4!


Joris, Elsa, Mateo & Alana

25 mei 2023

Net als bij ons eerste kind zijn wij meer dan tevreden over de kraamzorg die wij hebben gehad bij ons tweede kind. Zowel Louise als Sandra zijn toppers! Heel lief de aandacht die er was voor de grote broer, mama en de baby. We hebben een super opstart gehad!


Marjolein & Jan-Willem

29 januari 2023

Onze ervaring met Puck & Co was heel prettig. Hele fijne en snelle communicatie zowel via mail als telefoon. Er wordt echt naar je wensen geluisterd en je kunt alles vragen. Wij willen Sandra en Nancy heel erg bedanken voor alle steun en toeverlaat vooral wat betreft Vesper en Marjolein. Vanaf het eerste moment thuis t/m de laatste dag. Altijd even behulpzaam, lief en geduldig. Ook met de borstvoeding veel hulp gehad waar ik wat aan had. Het was voor ons en de rest van onze kinderen heel fijn om jullie een week bij ons te hebben gehad.

Liefs Marjolein en Jan-Willem


Ronnie en Mieke

20 januari 2023

Wij hebben een hele mooie en fijne kraamweek achter de rug gehad dankzij Teddy.
Teddy is een echte doorpakker en heel deskundig en bovenal was zij ongelooflijk lief met onze zoon Koen. We hebben in één week ontzettend veel van haar geleerd en al deze tips kunnen we heel goed gebruiken in de rest van de kraamperiode. Daarnaast was het ook gewoon een gezellige week en heeft Teddy heerlijk voor ons gekookt. We raden haar van harte aan!


Selina & Nick

12 januari 2023

Nancy, bedankt voor de hele fijne kraamweek die we door jou hebben gehad. Je hebt voor zowel Indy als voor ons en hondje Boeddha goed gezorgd. Het was super gezellig, je gaf ons fijne tips en hebben samen een goede opstart gemaakt met de borstvoeding . We hadden niet beter kunnen wensen en je bent echt gemaakt voor dit werk.

 

 


Lisanne en Jan

29 september 2022

Cheyenne heeft ons een fantastische kraamweek bezorgd! Ze is lief, nuchter en leert je van alles over je baby op een heel ontspannen manier. Cheyenne is top met de baby, én top met de ouders. Het was bovendien onwijs gezellig met haar :-) Wij zijn haar heel dankbaar voor deze onvergetelijke eerste week!


Mirjam & Wouter

8 september 2022

Wij kijken terug op een enorme fijne kraamweek dankzij Nancy. We hebben veel van haar geleerd in een heel prettige en ongedwongen setting, waarbij we ook nog veel hebben gelachen met elkaar. Dankzij Nancy haar kordate optreden constateerde ze al snel een te strak tongriempje bij onze zoon waardoor de borstvoeding niet goed lukte. In diezelfde week is hij nog geholpen daaraan en lukte de borstvoeding met alle tips van Nancy al snel wel. We hebben vol zelfvertrouwen afscheid genomen. Ook het contact met Puck & Co verliep erg plezierig. We zouden een volgende keer zeker weer voor Puck & Co kiezen, bedankt voor alles! 


Emily

1 augustus 2022

Wat hebben wij een geluk gehad met onze kraamverzorgster Cheyenne! Ze heeft ons super goed geholpen met de verzorging van onze Beer. We hebben heel erg veel van haar geleerd. Ze is erg behulpzaam en heeft veel goede tips over bijvoorbeeld borstvoeding of andere gerelateerde dingen over de verzorging van de baby en gezondheid van de moeder. Wij raden haar ten zeerste aan! Heel erg bedankt voor alle hulp en de fijne kraamtijd.

Veel liefs van Bernhard, Emily & Beer


Ermelinde & Dirk

19 juli 2022

Wat hebben wij een fijne en mooie kraamweek gehad. Alles was nieuw, want het was ons eerste kindje, maar Nancy heeft ons fantastisch begeleid. Ze was deskundig, warm en begripvol. We willen haar daarom zeker aanraden en nogmaals bedanken. Fijn dat je bij ons was Nancy!


Zoë & Suraj

25 april 2022

Na een zware en lange bevalling van 3 dagen die geëindigd is in een spoed keizersnede heeft Nancy ons direct opgevangen thuis. Omdat ik nog niks kon door de keizersnede heeft zij alles opgepakt samen met mijn man. Daarnaast heeft ze zich ook ontfermt over mijn herstel en hierbij geholpen. Nancy is een warme, gezellige en deskundige vrouw. Zij heeft ons zo goed geholpen en ontzorgd. Een betere start konden wij niet krijgen als nieuwe ouders. De borstvoeding liep ook niet gelijk soepel, maar met behulp van Nancy is dit uiteindelijk helemaal goed gekomen. Ik geef nu met heel veel plezier en liefde borstvoeding! Lieve Nancy wij willen je enorm bedanken voor alles. Ook voor de gezellige gesprekken onder het genot van een lekkere Starbucks die fijn waren als afleiding. Mochten wij ooit nog een wondertje creëren hopen wij uiteraard dat wij jou weer krijgen als kraamverzorgster!


Femke en Jelle

23 januari 2022

Wat zijn wij bofkonten geweest met z’n drietjes met de allerleukste en liefste kraamverzorgster Cheyenne.
Vanaf het eerste moment hadden we een hele goede klik en durfde wij alle vragen aan Cheyenne te stellen die we hadden (en dat waren er nogal wat). Cheyenne heeft ons enorm veel zelfvertrouwen gegeven door gewoon te zijn wie ze is: lief, rustig en nuchter. We hebben veel met elkaar gelachen en daarbij hebben we door Cheyenne ook onze slaapuurtjes een beetje kunnen inhalen. Cheyenne hoorde bij het meubilair, zo makkelijk kan ze zich aanpassen aan ons huis.
Cheyenne, jij bent onze topper! Deze bijzondere week zal ons altijd bij staan.
Dikke knuffel van Femke, Jelle en Philou


Frans en Kayleigh

15 januari 2022

Na een ingewikkelde zwangerschap en bevalling (we moesten 4 dagen in het ziekenhuis blijven), kregen we vanuit Puck & Co Nancy als kraamhulp. Ze was er 5 minuten nadat we thuis waren en heeft ons direct wegwijs gemaakt in deze toch wel spannende tijd thuis. We hadden het volledige vertrouwen in de kennis en kunde van Nancy, niet onbelangrijk bij een 4 dagen oud kindje. Puck & Co is betrouwbaar (ze reageren snel en afspraak is afspraak), vriendelijk, betrokken en deskundig; ze ontzorgen je in een hectische tijd. Nancy is echt een geweldig mens, die veel kennis van zaken heeft, maar vooral ook een fijn persoon om in huis te hebben, van te leren en een bak koffie mee te drinken. Kortom: we raden iedereen aan om met Puck & Co in zee te gaan, en hopelijk krijg je Nancy dan als kraamhulp!


Jamie en Leonie

10 januari 2022

We hebben de kraamweek met Sandra als geweldig ervaren. Sandra is heel kundig in haar vak en erg prettig in de omgang. We zullen Puck & Co en Sandra overal aanraden!


Sven, Sophie & James

9 december 2021

Lieve Nancy,

Wat hebben wij een prachtige kraamweek gehad dankzij jou! Je warme en gezellige aard in combinatie met je nuchtere en relaxte houding maakte dat wij gedurende de week steeds meer konden vertrouwen op ons kunnen. Elke dag konden wij echt genieten van onze lieve James, terwijl jij voor ons en hem klaar stond.

Je kennis en daadkracht met betrekking tot de borstvoeding heeft echt gezorgd dat dit super is gestart. Ontzettend bedankt daar voor, want het gaat echt top.

Zoveel fijne tips & tricks die je ons kon vertellen.. Lieve Nancy, we hebben geboft met je! Ook alle lof voor Puck & Co. De prettige communicatie en het warme contact waren echt heel fijn.

Lieve groet,

Sven, Sophie & James


Jessica, Vincent en Felix

25 november 2021

We prijzen onszelf gelukkig met Nancy als kraamzorg. Vanaf dag één was Nancy onderdeel van ons kersverse gezin en kreeg zelfs de kat genoeg aandacht en liefde. De eerste dagen werd de zorg gestructureerd aan ons uitgelegd aan de hand van vaste voedingstijden, temperatuurmetingen, gewichtsmetingen enzovoorts. Naarmate we ons mannetje beter leerden kennen en hij meer in gewicht aankwam, leerde Nancy ons om deze routine wat te laten vieren en op ons gevoel te durven vertrouwen.

Aan het eind van de week had zij ervoor gezorgd dat wij ons zelfverzekerd voelden om de zorg voor onze zoon zonder verdere hulp op te pakken. Wat wij vooral fijn en leuk aan Nancy vonden is dat ze lekker nuchter is, waardoor er niet te snel paniek wordt gezaaid, en dat ze erg veel kennis bezit, welke ze terloops aan je overdraagt. Als je niet goed oplet zou je bijna niet merken wat je allemaal wel niet voor nuttige informatie, tips en tricks toegestopt hebt gekregen tijdens de gezellige gesprekken bij het koffie drinken.

Lieve Nancy, nogmaals enorm bedankt voor de meest geweldige start die we dankzij en met je hebben mogen maken. Kom gerust nog eens een bakkie doen als je in de buurt bent. 


Timothy, Sarissa en zoon Luca

13 oktober 2021

Bij thuiskomst uit het ziekenhuis stond Nancy gelijk bij ons op de stoep. Na een lange en pittige bevalling, wist zij ons vanaf het eerste moment goed te helpen. Ze gaf de juiste adviezen, stelde ons op ons gemak en gaf ons vertrouwen in het beginnende ouderschap. Ze was een goede begeleiding gedurende de kraamweek, maar hielp en dacht ook mee voor daarna. Wij hebben Nancy ervaren als een erg fijne, gezellige, maar bovenal bekwame kraamverzorgende.


Evelyn, Wils, Margriet, Rafael en Anneroos

19 augustus 2021

Onze oudste zoon en daarna dochter hebben kraamzorg ontvangen via Puck, omdat de zorg altijd prettig is geweest hebben we voor de 3e weer voor Puck gekozen.

Vijf weken te vroeg geboren en na 3 dagen ziekenhuisopname mochten we met Evelyn naar huis, super spannend. 

Nancy heeft ons een hele fijne start gegeven. Open en eerlijk, heeft oog voor wat belangrijk is. Ze bood hulp ook met de oudste 2 kinderen, die waren dol op Nancy en wij ook.

Bedankt weer Puck voor de goede zorg!


Joris, Elsa en Mateo

28 juni 2021

Lieve Louise,

Wat hebben wij het fijn met jou gehad in de eerste week van Mateo’s leven. Enorm bedankt voor alle waardevolle kennis die je met ons hebt gedeeld. We vonden het erg fijn dat je ons de ruimte gaf om zelf dingen te leren/doen, waarbij we al onze vragen aan jou konden stellen. Kom gerust nog eens langs voor thee en wat lekkers.

Liefs, Joris, Elsa & Mateo


Kim

24 juni 2021

Op 7 juni is ons dochtertje Saffiya geboren en mochten wij de kraamverzorgenden Sandra en in opleiding kraamverzorgende Teddy ontvangen. Ik heb zo een fijne kraamweek gehad. Ik ben best een eigenwijs persoon maar Sandra wist daar wel raad mee haha. Ze waren super lief voor mijn andere twee kids. Echt dames super bedankt voor de goede zorg voor mijn gezin en zeker voor Saffiya.

Veel liefs 


Anoniem

17 juni 2021

Dankzij Famke hebben wij een heerlijke kraamtijd gehad. Famke is lief en doortastend. Gaat zonder dat je iets hoeft te zeggen/uit te leggen gewoon lekker aan het werk. Famke is makkelijk in de omgang, fijn om mee te praten maar ook in zich op de achtergrond houden. Ze voelt alles fijloos aan en past zich aan, aan elke situatie. Famke heeft ons een hele fijne en onstpannen kraamtijd bezorgd die we nooit zullen vergeten. Ik kon wel janken toen ze weg ging. Ons dochtertje vroeg ook nog regelmatig waar ze was. Dank je voor de mooie tijd en alle hulp. 


Sonja, Thomas en Emma

1 juni 2021

Ons dochtertje Emma was 20/05/21 geboren. Na 2 nachten in het geboorte hotel was het tijd om naar huis te gaan.

Onderweg heb ik Puck gebeld en binnen 30 minuten waren Manon en Chyenne al bij ons thuis. Wij hebben samen thee gedronken en het was gelijk duidelijk dat dit een goede fit was!

In de kraamweek hebben wij uitstekend zorg gekregen en was het ook extra gezellig met ze twee! 

Emma is onze eerste kindje, dus alles is nieuw en spannend.

Manon heeft alles duidelijk en geduldig uitgelegd en met ons samen geoefend. Ook hebben wij veel goede en nuttige tips gekregen.

Na zware nachten hebben de meiden emotioneel steun gegeven en ze hebben ervoor gezorgd, dat ik genoeg rust door de dag kreeg.

Het is duidelijk dat ze van hun werk houden en ze zijn daarvoor gemaakt.

Bedankt dames en tot volgende keer!

Groeten,
Sonja, Thomas en Emma


Sabrina , Nils en Nina

13 mei 2021

29-4-2021 is ons mooie dochtertje Nina geboren. Na een zware nacht konden wij de volgende middag naar huis. Bij de uitgang van het ziekenhuis hebben wij gelijk contact gezocht met Puck. Diezelfde dag kregen wij nog Manon toegewezen. Manon is een enorme steun geweest. Ze heeft ons enorm goed op weg geholpen in de beginfase van ons nieuwe leven. Manon is een zorgzame kraamverzorgende die over enorm veel kennis beschikt. Oprecht een vakvrouw.

Na de bevalling heb ik erg last gehad van spanningen en kraamtranen. Vooral op het emotionele vlak heb ik veel kracht en steun gehad van Manon. We hebben een goede klik en ik wil haar enorm bedanken.

Tevens wil ik ook nog aangeven dat de organisatie en de nazorg van Puck & Co echt geweldig is. Veel interesse en steun.

Ik wil Puck & Co bij deze dan ook iedereen aanraden.

Liefs Sabrina


Maaike, Victor en Felix

2 mei 2021

Met Puck hebben we fijn contact gehad voor de bevalling en rondom de geboorte van Felix. Om half 12 's avonds stond Sandra ons al op te wachten, nadat wij terugkwamen uit het ziekenhuis. Na de eerste uitleg begonnen wij aan onze eerste nacht met Felix. De volgende ochtend was Sandra weer vrolijk aanwezig. Wij hebben 8 dagen heel fijn contact gehad met Sandra, ze is heel kundig, zorgzaam en prettig in de omgang. We hadden wat opstartproblemen met het geven van borstvoeding en daar heeft Sandra snel en adequaat op gereageerd, zodat een aantal dagen later de lactatiekundige al langskwam. Mede dankzij Sandra hebben wij een fantastische kraamweek gehad, wat een geweldige kraamverzorgster!!


Kayleigh

9 april 2021

Wij zijn Louise onwijs dankbaar voor haar goede zorg en lieve hulp voor onze zoon Yves en mijzelf. Dankzij Louise hebben wij weer een positieve kijk op onze kraamtijd. Deze waren we echter verloren tijdens onze eerste zwangerschap & kraamtijd bij een andere firma.

Louise nogmaals bedankt voor de opfriscursus! En uiteraard heel Puck & Co voor de goede service en juiste match!

Groetjes,
Manuel, Kayleigh, Xemm en Yves


Patrick, Vivian en Dex

26 maart 2021

Op 4 maart is met een snelle thuisbevalling onze zoon Dex geboren.
Wat hebben wij een fijne week gehad met Judith en Teddy; super veel tips en lekker verwend.
Wij raden kraamzorg Puck & Co zeker aan!
Bedankt voor deze onvergetelijke tijd.


Shanna,Chady,James en Jack

8 maart 2021

Op 13-02 zijn wij ouders geworden van ons zoontje Jack! Een vrij heftige bevalling waarbij het sleutelbeentje van ons zoontje gebroken is.

Hierdoor was ik toen wij naar huis mochten vrij emotioneel en voelde mij totaal niet zeker.

Gelukkig was daar bij thuiskomst Sandra!

Wat zijn wij blij geweest met Sandra, een lieve en rustige vrouw die ons zo fijn heeft ondersteund. Het voelde direct erg vertrouwd en dat gaf mij erg veel rust.

Ook ons 1e zoontje James moest even wennen aan de situatie maar ook daar hielp Sandra zo fijn bij! James vond Sandra hartstikke leuk en het leek eigenlijk of ze er al veel langer was.

Wij kijken terug op een hele fijne kraamweek met heel veel gezelligheid en zijn Sandra daar super dankbaar voor!

Ook het contact met Puck is hartstikke fijn verlopen.

Wij raden Puck & Co dan ook zeker aan.

 

Bedankt voor alles lieve Sandra,

Liefs Shanna, Chady, James en Jack


Gaby, Delano & Néla

9 februari 2021

Na een paar dagen in het ziekenhuis te zijn geweest kwamen wij eind van de middag thuis. Dit was een halfuur voor het eerste flesje moest worden gemaakt en ik dacht “help”! in het ziekenhuis was dit kant en klaar, wat nu? Daar kwam Sandra binnen om ons meteen te helpen en te leren hoe dit allemaal werkt. Naast het delen van de informatie vond ik het ook ontzettend fijn dat Sandra zelf open en eerlijk was, maar ook vroeg in de ochtend een luisterend oor bood en ik verdrietig mocht zijn. Wij zijn dankbaar en blij met de kennis en tips van Sandra! Ook het contact met Puck hebben wij als fijn ervaren. Erg vriendelijk allemaal met passie voor het vak :).

Nogmaals bedankt namens ons!


Sabine, Joep en Pelle

17 december 2020

Kort na thuiskomst uit het ziekenhuis stond Nancy bij ons op de stoep en wat hebben we een fijne kraamweek gehad, dankzij en met haar! Ze hielp ons fantastisch op weg met al haar tips & tricks en liet tegelijkertijd voldoende ruimte om lekker met zijn drieën te wennen aan elkaar. Naast de goede verzorging van Sabine, was ze ontzettend lief voor onze zoon Pelle! We zullen de deurbel om 8uur missen de komende tijd.

Ook de communicatie met het kraambureau verliep super, kortom we zouden ze iedereen aanbevelen!


Tim, Marianne en Mila

15 december 2020

Op 26 november is onze prachtige dochter Mila laat in de avond geboren. Toen we thuis kwamen rond 02.00 in de nacht kwam niet veel later Nancy al om ons de eerste nacht op weg te helpen. We hadden gelijk een klik en het voelde vertrouwd. Ze heeft ons heel goed ondersteund de eerste week. We hebben door haar hulp een hele fijne en prettige kraamweek gehad!

Lieve Nancy, bedankt voor al je hulp!


Anouk

15 december 2020

Super fijne kraamweek gehad en heel veel geleerd van Sandra. Echt een topper!! 
Ook erg blij met de communicatie tussen ons en Puck!
Echt een aanrader


Chris, Carla en Sam

20 november 2020

Sandra was onze kraamverzorgster en we konden ons geen fijnere kraamverzorgster wensen! Ze hielp ons enorm om te genieten en herstellen tijdens de intensieve 1e week. Ze hielp ons op weg met de kleine, zorgde voor het herstel van Carla en liet ons ook af en toe met zijn drieën om te wennen aan elkaar. Sandra is ook lekker nuchter en vrolijk. We hopen haar weer eens bij ons te zien!


Abby

11 oktober 2020

Hartstikke prettig geholpen door Puck & Co. Een klein kraamzorg bureau met goede mensen in dienst. Alle informatie werd duidelijk uitgelegd en tijdens het intake gesprek werd ook de tijd voor je genomen. Wij werden geholpen door Louise. Ze was professioneel, was op de hoogte van alle protocollen etc, gaf op goede momenten advies en nam op de juiste momenten het initiatief (ook voor de overige huishoudelijke taken) maar was verder zeker niet storend aanwezig. 


Brian, Brenda, Vayenne & Jessley

1 oktober 2020

Op 22 september 2020 is onze dochter en zusje geboren. Bij thuiskomst kwam meteen de kraamverzorgster.
En wat bleek, we troffen het met een topper als Sandra!
Dankbaar voor de goede klik die er was. Voor alle goede zorgen voor het hele gezin, alle hulp en alle tips.
Maar bovenal de liefdevolle zorg voor zowel onze jongste als onze oudste dochter.
Na 4 dagen verliet Sandra ons al, maar we kregen er wederom een kanjer voor terug. Van Yvette ontvingen wij alle vier dezelfde liefdevolle zorg en gezelligheid!
We hebben een heerlijke kraamweek gehad en missen de dames wel!

Het contact met Puck en Co verliep van begin tot eind heel fijn! 

Lieve allemaal, bedankt!


Florentien

1 oktober 2020

Toen we ons huis binnen kwamen, zaten we nog flink in de hectiek van het ziekenhuis, maar vanaf het moment dat Willie een stap over de drempel zette, was er rust. De borstvoeding was toen nog niet goed op gang en daar heeft ze echt supergoed mee geholpen. Onze Ruben heeft er nog steeds elke dag plezier van :-)

Willie heeft een groot hart vol positiviteit, maakt gezellige kletspraatjes aan het bed en we hebben dankbaar gebruik gemaakt van haar bijna 40 jaar ervaring - en plezier! - in het vak.


Tom & Denise

28 september 2020

Wij zijn ontzettend blij met de hulp die Famke ons heeft gegeven. Het was door haar kennis, kunde en gezelligheid een leerzame en relaxte eerste week.

De communicatie en begeleiding vanuit Puck & Co hebben wij het gehele traject als zeer prettig ervaren.


Vincent, Marianne, Mats en Maud

21 september 2020

Lieve Marjolijn,

Op 29 augustus is onze dochter Maud geboren. Nadat we thuis kwamen, stond je gelukkig snel bij ons op de stoep. Vanaf het moment dat je binnen kwam, was er gelijk een fijne klik en was je onderdeel van ons gezin. Niks was te veel om te doen en daar waren we heel erg blij mee. Naast jouw werkzaamheden, hebben we ook hele gezellige momenten gehad tijdens de koffie en de lunch! De dag na jouw laatste dag was toch wel erg vreemd. Geen deurbel en dus geen Marjolijn om 8:30 uur!

We willen je in ieder geval ontzettend bedanken wat je allemaal voor ons en dan in het bijzonder voor Marianne en Maud gedaan hebt. We wensen je in ieder geval verder veel geluk en succes als kraamverzorgster!

Groetjes,
Vincent, Marianne, Mats en Maud


Lucie, Jaap en Timon

18 september 2020

Op 11 september is onze eerste zoon Timon in het ziekenhuis geboren. Na een bevalling met complicaties moesten we langer in het ziekenhuis blijven. Pas na 6 dagen kwamen we thuis. Dezelfde dag ontmoeten we Louise. Onze kraamzorg-ervaring was kort maar erg leuk. Er was vanaf het begin een goede klik met Louise. Ze hielp bij het opvullen van de gaten in onze kennis van ouderlijke zorg. Ze zat vol goede tips en haar kennis en ervaring werd zeer gewaardeerd. We hielden vooral van onze ochtendgesprekken, gemakkelijke start van de ochtend met een kopje thee of koffie. De sfeer was altijd heel ontspannen en tegelijkertijd hebben we veel geleerd van Louise. Na 6 dagen in het ziekenhuis waren we al aardig zelfstandig en goed hersteld van de bevalling, maar het was nog steeds erg fijn om iemand te hebben die helpt bij de huistaken en het huis netjes schoon houdt.

De korte tijd met Louise bracht ons rust en het nodige vertrouwen dat we met een goede zorg voor ons kind verder kunnen. Nog weer hartelijk bedankt Louise!


Marieke, Jeroen, Luuk, Valérie en Siem

15 september 2020

Op 27 augustus is ons derde kindje Siem geboren. Na een dag en nacht in het ziekenhuis mochten we naar huis en kort daarna maakte we kennis met Willie.

Al direct voelde het vertrouwd en was er een klik.
Tijdens de kennismaking hebben we onze wensen kunnen bespreken. Het was snel duidelijk dat Willie met veel plezier en kundigheid, ervaring had met grote gezinnen.

In de dagen die volgden hielp ze ons met de dagelijkse gang van zaken, maar was er ook tijd voor goede gesprekken. In een handomdraai waren ineens de wc en badkamer schoon!

Willie heeft heel fijn geholpen met de verzorging van Siem, waardoor wij ontlast werden en onze rust konden nemen.
Dagelijks gaf Willie ons bruikbare tips, waar we met de dag van vandaag nog veel aan hebben.

En de kinderen zullen de pannenkoeken van Willie niet snel vergeten!

Kortom: een onvergetelijke week en een geweldige start voor Siem!


Anne & Tim

13 september 2020

Op 7 september deed ik na een heftige bevalling de deur open en werd ik begroet door 2 vrouwen die me liefdevol een welkom thuis heten. Op dat moment had ik me niet kunnen voorstellen wat een fijne, warme zorg en gezelligheid ons hiermee te wachten stond!! Sandra en Marinka hebben ons echt onwijs goed ondersteund in onze eerste week als kersverse papa en mama. Niet alleen alle kennis mbt borstvoeding, slapen, en luiers verschonen hebben ze op een hele prettige manier aan ons geleerd, maar ook de gezelligheid, humor en geruststelling dat alles met de tijd vanzelf eigen zou worden. We gaan deze twee toppers echt missen en prijzen ons gelukkig dat wij het geluk hadden aan elkaar gekoppeld te zijn! Als we ooit het geluk hebben een tweede te mogen krijgen hoop ik van harte dat we jullie opnieuw mogen verwelkomen.

Sandra & Marinka, heel erg bedankt!!


Shirley en Dylan

11 september 2020

Wat hebben wij onze kraamweek heerlijk ervaren! Wij zijn in de avond thuis gekomen en toen stond Famke al meteen te wachten om ons de eerste uren op weg te helpen. Erg fijn, zeker voor ons aangezien het ons eerste kindje is.

De volgende ochtend stond Nancy voor onze deur. Een hele lieve en fijne kraamverzorgster die geen vraag te gek vond. Het was erg duidelijk dat ze er voor wilde zorgen dat wij ontlast werden, onze rust konden pakken en vooral ons zoveel mogelijk te leren. Ze legt alles heel fijn en uitgebreid uit en desnoods nog een keer als het moet. Daarnaast was ze ook zo lief voor ons en ons kindje en bracht ze de rust ook over naar haar.

Niet alleen Nancy gaf aan dat als ons iets dwars zat we dat konden aangeven, maar ook de organisatie zelf heeft ons gebeld om te vragen hoe het gaat.

Kortom een hele fijn kraamweek! Puck & Co is echt een aanrader!


Caspar, Michel en Milou

6 augustus 2020

Wij zijn in de kraamweek geholpen door Famke en stagiaire Marinka. We hebben de hele week deze vaste gezichten mogen zien en zijn ontzettend goed geholpen. Het was direct duidelijk wat de bedoeling was: ons ontlasten en ons van alles en nog wat leren. Famke is een hele ervaren kraamverzorgster die een hele hoop weet. Wat we ook voor vragen hadden..niks was te gek.

Het was een hele prettige kraamweek met een goed evenwicht tussen aandacht voor moeder, vader en kind. Er was ruimte genoeg voor de stagiaire om te leren, met famke op de achtergrond om mee te kijken. Wij vonden het leuk dat we bij konden dragen aan het leerproces van Marinka.

Famke en Marinka hebben ons een hoop verteld en geholpen, maar waren ook op bepaalde momenten meer op de achtergrond waardoor er veel rust was en wij en Milou genoeg tijd en ruimte hadden om elkaar te leren kennen.

Wij zijn dik tevreden en kunnen Puck & Co aan iedereen aanraden!!


Marc, Liane, Lucas & Eva

31 mei 2020

Sandra is ons na de keizersnede op 15 april komen helpen. Wat een fijne kraamtijd hebben we met haar achter de rug. De zorg voor ons hele gezin deed ze duidelijk met liefde. Het huis was heerlijk schoon, onze oudste kreeg dagelijks zijn gewenste cracker met kaas, de glazen verse jus d’orange stonden regelmatig voor ons klaar en als ze aan het eind van haar werkdag naar huis ging stond er een vers pannetje soep op het fornuis te pruttelen. Af en toe even gezellig kletsen over van alles en nog wat en dan pakte ze al snel haar werk weer op.

Sandra weet orde in de chaos van de eerste dagen met je kleintje te scheppen en dat is precies wat je nodig hebt. Ze geeft je de ruimte om het op je eigen manier te doen, met hele fijne, bruikbare tips als toevoeging.

Zo’n kraamverzorgster als Sandra wens je iedereen toe!


Laura, Robert, Luka en Nikki

17 mei 2020

Wat hebben wij een fijne kraamweek gehad. Sandra is een topper! Je merkt aan Sandra dat zij haar werk met veel plezier doet. Ze is super lief en behulpzaam voor iedereen. Ze was tijdens de kraamweek echt onderdeel van ons gezin. 

Daarnaast is het algemene contact met Puck & Co ook erg prettig en persoonlijk. 
Wij zullen Puck & Co en Sandra dan ook zeker aanbevelen bij onze vrienden/kennissen. 

Keep up the good work!

Liefs,
Laura, Robert, Luka en Nikki 


Skai & Arco

4 mei 2020

It’s been a month since we had your great “little helpers” to give us a hand on our first baby arrival!

Marjolijn & Louise were the ones who gave us such a gear help and plenty of useful tips! We couldn’t be thankful enough.

Once again BEDANKT for all!

Sincerely 

Skai & Arco and our nanny cat


Charlotte, Lesley en Bibi

3 mei 2020

Bij thuiskomst stond Judith al klaar om ons op te vangen. Zij heeft er, mede door haar rustige en duidelijke manier van uitleggen, voor gezorgd dat wij vol zelfvertrouwen de nacht in gingen. De rest van de week hebben wij als erg prettig ervaren. Judith is lief, behulpzaam en voelt goed aan waar en wanneer zij nodig is. Wij hebben fijne gesprekken met haar gehad en geen vraag was te gek.

Lieve Judith,

Nogmaals bedankt voor de fijne week en mocht er een tweede komen dan vragen we zeker naar jou!


Rosa, Leo & Luca

13 april 2020

Beste Puck & Co,

In een paar zinnen is niet te beschrijven hoe Sandra haar werk heeft gedaan afgelopen week bij ons! Het zou ook niet eerlijk zijn als wij er niet de moeite voor nemen om deze beoordeling uitgebreid voor haar te schrijven. Zoals jullie op het beoordelingsformulier kunnen zien hebben wij Sandra (kraamverzorgende) alleen maar met een goed beoordeeld. Wat heeft Sandra ons fantastisch geholpen en dat alles met: plezier, passie, behulpzaamheid en deskundigheid. Vanaf het eerste moment was de vipe tussen ons 4ren erg goed. Sandra was niet alleen de zeer deskundige hulp die wij nodig hadden, maar zij was ook onze steun en toeverlaat! Ze heeft ons er echt doorheen gesleept deze week en wij zijn haar daar zeer dankbaar voor. Puck & Co jullie mogen super blij zijn dat jullie zo’n fantastische medewerkster in dienst hebben.  

Hieronder willen wij de sterke punten van Sandra nog even apart benoemen.

  • Deskundige in haar werk;
  • Adviseert en motiveert bij bijvoorbeeld borstvoeding;
  • Is een luisterend oor en weet de juiste dingen op het juiste moment te zeggen;
  • Dringt zichzelf totaal niet op maar is wel super proactief;
  • Warm en gezellig persoon met veel humor;

Kortom: wij hebben super veel aan Sandra gehad en zouden ons geen betere kraamverzorgster kunnen voorstellen. Sandra is dan ook met stipt onze NUMBER ONE en zullen Puck & Co (Sandra) aan iedereen aanbevelen!!!

Helaas komt er aan elke week een einde …. daarom is dit voor ons dan ook geen doei of dag, maar tot ziens met een grote glimlach. Tot ziens lieve Sandra wij hopen dat je snel een bakje koffie komt drinken.

Liefs Rosa, Leo en Luca


Linda, Leroy en Novi

8 april 2020

Op zondag 29 maart is ons wondertje Novi geboren. Na een telefonische opstart van Puck (om 03:00 uur 's nachts!) stond Nancy de volgende ochtend al voor ons klaar. 

Wat een geweldige opstart, zelfs in deze rare Corona tijd. Nancy heeft enorm veel kennis en heeft ervoor gezorgd dat wij als nieuwe ouders in de loop van de week steeds meer zelfvertrouwen kregen.

Nancy is ontzettend lief voor Novi geweest, maar vergat ook zeker papa & mama niet. Niks is haar teveel en een gezellige babbel met een kopje koffie hoorde er ook dagelijks bij.

Wij gunnen iedereen een Nancy in deze bijzondere tijd!

Lieve Nancy, nogmaals bedankt voor al je lieve zorgen en advies waar we die nodig hadden. Domme vragen bestaan bij jou niet en wij hadden ons geen betere opstart kunnen wensen. 

Groetjes Leroy, Linda en Novi


Romain, Paulien & Chloé

1 april 2020

Het was nogal een verrassing toen onze kleine Chloé 10 dagen te vroeg besloot te komen na ook nog eens een snelle bevalling in het ziekenhuis. Door alle chaos belden we Puck & Co pas na de geboorte en we waren nog geen 10 minuten thuis en daar was Nancy al om 21.30 ‘s avonds! Enorm fijn, want wij zaten midden in een verhuizing en we moesten op dat moment Chloé haar bedje nog in elkaar zetten en de kleertjes weer uit de dozen halen. Terwijl mijn man dat deed, legde Nancy mij alvast van alles uit en maakte het bedje op waarbij we gelijk alle tips en tricks kregen. Vanaf het eerste moment was het contact met Nancy heel fijn en natuurlijk en ze legt alles heel helder uit. Zelfs in het Engels, zodat mijn man het ook begreep :). Over borstvoeding en verschillende houdingen, over slapen, over poepluiers, over het geven van een badje, over kolven, noem maar op. Alles wat je moet weten als kersverse ouders.

Nancy, we hadden ons geen betere kraamverzorgster kunnen wensen in deze gekke Corona-tijd waar jij de enige was die ons (fysiek) kon bijstaan. Ontzettend bedankt voor alle goede zorgen!

Liefs Romain, Paulien & Chloé


Hanneke & Pim

8 maart 2020

Via een vriendin was ons Puck & Co aangeraden. Zij was namelijk in alle tevredenheid geholpen door Sandra. Het toeval wilde dat ook wij ondersteuning mochten krijgen van Sandra. Wij moeten zeggen dat ook wij zeer tevreden zijn over de geboden kraamzorg. Sandra is rustig, duidelijk, geduldig en heeft kennis van zaken. We hadden ons oprecht geen betere kraamzorg kunnen wensen. De eerste weken na de geboorte van je eerste kindje zijn heel intensief maar door de ondersteuning van Sandra zijn we er uitstekend doorheen gekomen.


Dehlaila, Eston, Devin & Jessmae

29 februari 2020

 Op 17 februari 2020 is onze mooie dochter en zusje Jessmae geboren. Na een paar vervelende dagen in het ziekenhuis kwam, toen we thuis kwamen, onze reddende engel Sandra! 

Ze heeft ons super goed bijgestaan met raad en daad. Niet alleen voor ons maar ook voor onze oudste zoon was ze heel lief en ze betrok hem overal bij, niets was teveel voor haar! Wij kijken door deze fijne zorg en aandacht van Sandra, maar ook het contact met Puck alleen maar positief terug op onze kraamtijd. 

 

Lieve Sandra, 

Wat was het bijzonder dat we met jou onze kraamtijd konden doorbrengen! Je hebt ons zo goed geholpen en hierdoor hebben we toch een paar fijne dagen gehad!

Nogmaals heel erg bedankt voor alles!! Deze dagen nemen ze ons nooit meer af!! Je bent de beste!! 

Liefs Dehlaila, Eston, Devin en Jessmae.


Cheyenne & Mathijs

30 januari 2020

Onze verloskundige raadde Puck & Co aan. Gelukkig maar! Want dit was gewoon een feestje. Ik moest 2 dagen in het ziekenhuis blijven met onze eerste dochter Charlie, maar bij thuiskomst was daar Manon. Super lief, zorgzaam, veel kennis en mega chill. Het liefst zou ik haar een maand in huis willen.

Dankjewel voor de goeie zorgen.

 

 


Laura, Robbert en Anna

14 januari 2020

Op 7 november is Anna geboren met een keizersnede. Na een moeizame start in het ziekenhuis, stond Sandra op zondag voor ons klaar toen wij thuis kwamen. Sandra heeft er voor gezorgd dat alle zorgen uit het ziekenhuis snel verdwenen. Fijne ondersteuning bij het op gang brengen van de borstvoeding en het herstellen van het gewichtsverlies van Anna. Zonder de goede adviezen en hulp van Sandra was het geven van borstvoeding niet gelukt. Ze was lief, duidelijk, aanwezig en op de achtergrond. Ze voelde precies aan wat nodig was. Sandra heeft voor een heerlijke kraamtijd  gezorgd en heeft ons klaargestoomd en zelfvertrouwen gegeven zodat we het na een ruime week zelf konden.
Onze dank ik groot en wij wensen iedereen zo een topper!


Ginger

7 januari 2020

Op 29 december 2019 ben ik bevallen van me zoontje Jainoah. Op 31 december kwam mijn kraamzorg van Naviva, maar de rest van de week zaten ze vol en toen kwam Loan van Puck & Co. Ik heb een hele leuke kraamweek gehad met Loan, ze is super lief en behulpzaam. Er was ook eigenlijk gelijk een klik tussen ons. Lieve Loan, dankjewel voor al je tips en adviezen die je gegeven hebt. 

Mocht er ooit een 2e komen dan vraag ik gelijk naar jou! 

Ik hoop dat andere gezinnen ook zo boffen met jou!

Liefs Ginger


Lucie, Jenny en Marnix

3 januari 2020

Op zaterdagmiddag kwamen we uit het ziekenhuis en Sandra kwam niet veel later bij ons thuis. Ze nam meteen de eerst zorg uit handen en heeft zelfs met mijn man soep staan koken. De rest van de week stond Sandra ons bij met raad, daad en een luisterend oor. We hebben ons met haar ontzettend op ons gemak gevoeld en we kunnen Puck & Co van harte aanbevelen. 

Sandra ontzettend bedankt voor alle goede zorgen en een mooie eerste week met onze Lucie. 

Hartelijke groet,
Lucie, Jenny en Marnix


Walter, Michelle en Tommie

2 januari 2020

Niets meer dan lof voor de kraamzorg van Puck & Co. Na een fijne en duidelijke intake vooraf met Puck, stond op de dag dat Tommie was geboren Esmee binnen no time voor de deur om ons te assisteren bij de eerste uren. Dit was ontzettend fijn aangezien wij voor het eerst ouders werden. We hebben dan ook veel van Esmee geleerd. Haar inzet en passie voor het vak hebben bijgedragen aan een hele mooie en bijzondere kraamweek. We bevelen kraamzorg Puck & Co dan ook van harte aan, ze kijgen van ons een dikke 10!

Liefs Walter, Michelle en Tommie


Stephanie

1 januari 2020

We had a great experience since the first contact with Puck & Co. The communication was easy, clear, and all the details were explained beforehand.
As we arrived home from the hospital, we had a great surprise as the Kraamzorg Manon was a perfect match for us. We learned a lot from her, as she is very calm and patient. Manon took great care of us, she was helpful, always in a great mood, knowing with confidence what she was doing.
I felt safe with my little one, and the overwhelmed first days were calmer than I expected.
Manon helped us in every matter.
I recommend the Company and Manon’s work with my eyes closed. Thanks, Puck, and team!

Love
Stephanie, Felipe, and Nicolas


Suzanna

26 december 2019

Op 16 december 2019 ben ik bevallen met een keizersnede van onze zoon James Jaxx. Na 2 dagen ziekenhuis, was daar Loan onze kraamverzorgende. 
Wat een topper! Zo lief en behulpzaam.
We voelde ons zo op ons gemak met haar en Kiki onze oudste dochter van 6 was helemaal gek op haar en kreeg ook voldoende aandacht.

Lieve Loan, nogmaals bedankt voor al je hulp en tips! Je hebt ons echt heel erg geholpen!
Loan ik luister niet vaak naar andere, maar nou jou luisterde ik graag. Al jou tips en kennis, ik kan zeggen dat ik een hele fijne kraamweek gehad heb met jou en mocht er ooit een 3de wondertje komen dan vraag ik gelijk naar jou!

Ik hoop dat andere gezinnen ook zo boffen met jou hulp!

Veel liefs


Jara

3 december 2019

Na één nachtje verblijven in het ziekenhuis na de bevalling, stond Sandra ons vrijdagmiddag, bij ons thuis, op te wachten voor het opstarten van de kraamweek. Vanaf dag 1 voelde het erg goed met Sandra in ons huis. Ze was erg liefdevol naar onze Miia en zorgde erg goed voor ons! Sandra is erg ervaren en deelde alles met ons om de kraamweek goed te laten verlopen. Miia is ons eerste kindje en we waren super blij met alle zorg, informatie en tips die ze aan ons meegegeven heeft. Ondanks dat het vanaf het begin af aan al goed ging en met iedere dag en nacht steeds een stapje beter ging, steunde ze ons door dik en dun op de momenten dat even de moed in de schoenen zakte. We zijn Sandra ontzettend dankbaar voor onze fantastische kraamweek en zal ons altijd bijblijven! Wij raden Puck & Co zeker aan voor (aanstaande) ouders!

 

Sander, Jara en Miia


Jacqueline

30 oktober 2019

Niks dan positief! Door omstandigheden last minute toch kraamzorg nodig. Door de inzet van Puck binnen een dag een plekje en intake. Communicatie was erg goed, net even een stapje verder voor iemand gaan, en de zorg van Sandra was helemaal top! Kortom, ik beveel Puck & Co van harte aan. Dank jullie wel voor de goede zorgen!


Nicole

20 september 2019

Wij hebben een hele leuke tijd gehad met Manon. Ze is een ontzettend leuke en aardige meid met enorm veel kennis over van alles. Ook met de borstvoeding heeft ze enorm geholpen en bijgedragen om dit goed op gang te krijgen. Voor onze oudste zoon (3 jaar) was ze ook super! De klik was er zeker.
Op de helft van de week liep er nog iemand mee en ook dit verliep goed.


We hadden s avonds ook nog een vraag m.b.t. de voeding en we kregen heel snel antwoord van Puck. Ontzettend fijn om op terug te kunnen vallen.

Al met al een goede organisatie met fijne mensen! Zeker aan te raden!

 


Lisette

4 september 2019

Zeer tevreden over de hulp die wij hebben gekregen via Puck & Co. Marianne heeft ons de eerste dag op gang geholpen voor de eerste nacht met onze kleine meid. 

De opvolgende dagen heeft Sandra ons gesteund wat wij erg fijn vonden daar dit ons eerste kindje is. Sandra is een super sociaal en lieve vrouw die ons alles goed en rustig heeft uitgelegd. Ons kindje was wat aan de kleine kant en had dus nog niet alle kracht die nodig was voor de borstvoeding. Samen met Sandra hebben we de eerste dagen alles op alles gezet om de borstvoeding op gang te brengen en dat is gelukt!! Puck & Co is zeker aan te raden!!

 

Sandra onwijs bedankt voor de kennis die je ons gegeven hebt en de gezelligheid als extraatje :) wij kijken met een goed gevoel terug op de kraamperiode.


Wendy

5 augustus 2019

De intake met Louise was super, het ging als vanzelf en alles werd goed uitgelegd. We waren er helemaal klaar voor.
Na een pittige bevalling waren we om 23:30 uur thuis. Alles was nieuw voor ons, eerste kindje dus vooral ook spannend.

Esmee kwam gelijk de opstart doen en dit deed ze zo rustig en fijn dat alles duidelijk was voor ons. De volgende ochtend was zij er ook. Voor mij was het erg moeilijk om zorg uit handen te geven aangezien ik zelf in de zorg werk, ik stond ineens aan de andere kant van het bed. Esmee zorgde voor een heerlijke eerste dag en maakte dat het een ontspannen dag was.

Marjolijn nam Esmee over. De klik was er direct, een heerlijke spontane meid die overal bij hielp en overal een antwoord op had. De grote zus werd liefdevol opgevangen door Marjolijn en betrok haar overal bij, iets wat voor haar zo fijn en belangrijk was. En ons een beetje rust gaf. Marjolijn is zeer kundig maar bovenal heel lief.
Ze was een heerlijke toevoeging in het gezin. Niets was teveel en in de ochtend stond de hond haar al vrolijk op te wachten.

Vandaag de eerste dag zonder kraamzorg, we missen haar wel maar ze heeft ons fantastisch achtergelaten.
Ik raad dit kraambureau dan ook echt van harte aan bij iedereen, je eerste week met zo’n kleintje verloopt zo voorspoedig en fijn dat we helemaal klaar zijn voor een nieuwe fase in ons leven.

Nogmaals dank voor alles!


Judith

20 juli 2019

Wij hadden dubbel geluk met Puck & Co! Allereerst was Manon aanwezig bij onze thuisbevalling en begeleidde en verzorgde ons fantastisch in de eerste uren met onze dochter Lori. De volgende ochtend kwam Sandra. Wij konden ons geen beter kraamcadeau wensen! Uiteraard komt er ontzettend veel op je af als kersverse ouders. Sandra wist alle informatie en antwoorden op onze vragen perfect te doseren op het juiste moment. En niet alleen Lori en wij werden verwend. Zelfs onze hond Hazel was dol op de snoepjes die Sandra elke dag voor haar meebracht. 

Heel veel dank Manon en Sandra!!


Laurien

17 juli 2019

Inmiddels alweer drie weken geleden dat wij afscheid moesten nemen van Sandra. Wat hebben we genoten van de kraamweek van onze dochter Evi, mede dankzij Sandra. Ze hield steeds in de gaten of ik niet teveel deed en stuurde mij in dat geval naar bed of maakte lekker fruit voor mij. Maar met name de zorg en aandacht die ze aan mijn zoon Lucas heeft gegeven, maakte dat ik erg kon genieten en ontspannen.  

Bedankt voor de fijne week Sandra!

Liefs van Youri, Laurien, Lucas en Evi 


Kristel

16 juli 2019

Wat hebben wij het fijn gehad met Manon van Puck en Co. We vonden ook Puck erg betrokken en professioneel. Van Manon hebben we veel geleerd en hebben we het zelfvertrouwen gekregen wat we nodig hadden. Daarnaast was het ook gezellig en Manon is heel secuur in haar werk. Ons huis is brandschoon en zowel ik als mijn vriend en onze dochter zijn goed verzorgt. Kortom echt een aanrader deze kraamzorg!


Shirley

9 juni 2019

Wij zullen kraamzorg Puck & Co bij een ieder aanbevelen. Wij waren op zoek naar een kleinschalig en vooral persoonlijk bureau en zijn super enthousiast. Na een heel fijne intake met Puck al een hoop informatie ontvangen en bovenal een goed gevoel. 

En daar was dan onze kleine meid! Na twee dagen ziekenhuis gingen wij zaterdag einde dag op weg naar huis als nieuwe ouders, gelukkig was daar Marjolijn die de avond met ons kwam opstarten. Wat was dat fijn om alles voor de eerste nacht thuis door te nemen. Het was mede door Marjolijn een ontzettend mooie kraamweek waarin we veel hebben geleerd, hebben kunnen genieten en ons weg hebben kunnen vinden. Op een roze wolk!

Super bedankt lieve Marjolijn!


Mandy

28 mei 2019

Nadat ik in het ziekenhuis bevallen was ben ik de volgende ochtend naar huis gegaan waar Sandra ons vrolijk stond op te wachten. Ze had niet verwacht dat ik de kraamvrouw was waar ze voor ging zorgen omdat ik opgemaakt, aangekleed en enthousiast naast de auto stond. Hier hebben we erg om kunnen lachen. 

Het is in het begin altijd vreemd als er een nieuw iemand in je huis is, plus dat er een nieuw baby'tje bij is waar je aan moet wennen. We hadden gelijk een hele goeie klik met Sandra! Ze paste heel goed bij ons gezin en kon ook zichzelf zijn bij ons. 

Wij hebben nu 3 kinderen Sharissa (5 Jr), Sereno (2jr) en ons kleine baby meisje Shenaya. Ze betrok ook onze oudste kinderen overal bij en zorgde voor en speelde met onze kinderen. Dit vond ik zo lief dat ze dit deed.

We hebben met Sandra een hele fijne kraamweek gehad en het was gewoon gek dat ze niet meer terugkwam nadat de zorg klaar was. 

Lieve Sandra bedankt voor al je lieve zorgen! 

Liefs, 

Mandy, Brian (Mario), Sharissa, Sereno & Shenaya.


Stefan, Linda en Evi

10 mei 2019

Vandaag een super kraamweek afgesloten. Wij hadden eerst gekozen voor Naviva maar die zaten vol en hebben Puck & Co ingeschakeld. Louise stond vorige week zondag bij ons voor de deur en de klik was er eigenlijk meteen! We hebben heel veel aan haar gehad. Als we voor een 2e kindje gaan, kiezen we zeker weer voor Puck & Co!! Bedankt voor de goede zorgen en tips.

Liefs Stefan, Linda en Evi

 


Angélique

6 mei 2019

Mijn zoon is met 35 weken te vroeg geboren waardoor wij helaas de eerste twee weken in het ziekenhuis moesten verblijven. Gelukkig ben ik aanvullend verzekerd en had ik recht op 12 uur uitgestelde kraamzorg. De dag nadat wij uit het ziekenhuis waren ontslagen stond Sandra bij ons op de stoep. Zij heeft ons drie dagen bijgestaan en ons een stukje kraamweek teruggegeven waar ik haar ontzettend dankbaar voor ben. Ze heeft me super geholpen met de verschillende borstvoedingshoudingen. Ze heeft ook, toen ik op dag drie borstvoedingsproblemen had, contact gelegd met een lactatiekundige die de volgende avond al op huisbezoek kwam. Het berichtje van Puck zelf op dag twee of ik nog een beetje kon genieten en tevreden was vond ik zo fijn, alsof ik absoluut geen nummer was en dat stukje persoonlijke aandacht scoort bij mij hoge punten. 

Puck & Co is een aanrader, een kleine organisatie en daardoor zeer persoonlijk. Ik vind het heel jammer dat ik niet een hele week van hun heb kunnen genieten en leren.


Angela

1 mei 2019

Wat een heerlijke week hebben wij gehad met Simonette. Precies de zorg en rust die wij nodig hadden en dit voelde ze goed aan. Of ik nu mijn rust wilde/moest nemen of met vragen zat, ze stond direct voor ons klaar en gaf ons echt het gevoel dat wij dit aankonden. Ook voor Zola was zij lief en zorgzaam. Ik had mij echt geen fijnere kraamverzorgster kunnen wensen. De korte lijnen met Puck & Co was ook precies zoals ik hoopte.

Dank je wel Simonette, ik gun iedereen jouw liefde en zorg in die bijzondere en spannende tijd.

Liefs Angela, Djuri en Zola


Louise

11 april 2019

Ons lieve meisje Juliëtte werd geboren op een zondagavond. Toen wij Puck & Co belden was het geen probleem voor onze kraamverzorgster (Sandra) om nog even 2 uur in de late uurtjes langs te komen. 

Wij hebben een hele fijne week gehad waarin alle zorgen werden weggenomen door de juiste informatie en een warme begeleiding. Wij kunnen dan ook iedereen onze kraamverzorgster aanraden. Alle huishoudelijke taken werden overgenomen en als wij even moesten bijslapen van de korte nacht, was dit geen probleem. 

Een week die zo voorbij ging, met iemand in huis waar je zeker een beschuitje mee kan eten. Bedankt!!

Groetjes,
Louise, Laurens, Oliver en Juliëtte


Suzanne

4 maart 2019

Onze ervaring met Puck & Co is een hele plezierige geweest. Op een zaterdagavond om half 10 zijn wij ontslagen uit het ziekenhuis en zelfs toen was het nog mogelijk voor een paar uurtjes kraamzorg te krijgen, zo fijn!

Louise heeft ons de hele week heel fijn en goed geholpen! We zouden Puck & Co zeker aanraden aan anderen.


Giulia

24 januari 2019

Esmee heeft bij ons in de kraamweek geholpen, met enorm veel steun en hulp en gezelligheid. We hebben veel van haar geleerd en onze zoon en dochter hebben allebei zoveel aandacht gekregen!

We zijn heel blij met de keuze voor Puck & Co en raden het iedereen aan!

 

 


Valerie

10 januari 2019

Op het laatste moment kon mijn huidige kraamzorg niet meer komen, ik zag er eerst tegenop dat er iemand anders kwam tot Sandra kwam binnenlopen.

Ze was heel lief, behulpzaam en attent. Voor ons, voor Louka en zelfs voor Kyra waar ze elke dag 30 min mee ging lopen. 

Ook maakte ze elke dag wat te eten en lette ze ook goed op mij dat ik genoeg at. 

Ik kan zelf soms best moeilijk zijn, maar met Sandra verliep alles zo lekker en had ik er zelfs ook een moedergevoel bij en zo was advies aannemen ook erg natuurlijk. 

In de helaas te korte week, want ooh wat baalde ik toen ze weg moest, heb ik wel heel veel geleerd en ben ik klaar voor het moeder leven. 

Sandra bedankt! 

Dikke kus
Valerie, Raymond en lieve Louka


Tanja & Melanie

8 januari 2019

Wat hebben wij een fijne kraamweek gehad met beide Sandra's! Allebei hebben ze geholpen met verzorgen, schoonmaken en vooral tips om onze kleine man Boaz te verzorgen.  

Wij zijn heel tevreden en zullen Puck & Co zeker aanbevelen bij anderen!

 


Marian

1 december 2018

After a difficult birth and a baby that had lost weight of 13% in her first two days in the hospital, she was a huge blanket of comfort and confidence.
Manon was extremely helpful, thorough, gentle and supportive. I felt totally at ease with her and all her advice paid off in buckets. We will actually miss her.

I feel more prepared after the days with her for what's ahead and will forever be grateful to her.

All the best,
Marian


Eva & Sander

28 november 2018

Bij de geboorte van onze eerste zoon Boris hebben wij al een ontzettend fijne kraamtijd gehad met Puck & Co, vandaar dat we deze keer direct weer hebben gekozen voor dit bureau.

En wat een ontzettend fijne kraamweek hebben wij weer gehad met Sandra dit keer.

Naast het feit dat onze oudste direct gek was op haar, was het zo relaxed en fijn om haar in huis te hebben. Weer veel opgestoken en geleerd en daarnaast geeft ze ontzettend goed voor mij en onze tweede mini gezorgd.

We missen haar nu al!


Renée

14 november 2018

Wij hadden het niet beter kunnen treffen met Esmee van Puck & Co als kraamverzorgster. Esmee heeft ons in de watten gelegd en goede, duidelijke en uitgebreide uitleg gegeven over onder andere borstvoeding, verzorging en wat we allemaal konden verwachten (tijdens en na de kraamweek). Ze was super deskundig en tegelijkertijd heel fijn, flexibel en makkelijk om zo ineens als extra persoon in huis te hebben. De communicatie met Puck was daarnaast ook goed en snel. Ik zou me zeker een volgende keer weer aanmelden bij Puck & Co. Dank Puck & Esmee!

Groeten Renée


Monique

26 oktober 2018

Op 6 oktober 2018 is onze dochter Merel bij ons thuis geboren. Indra en Sandra en het team van verloskundigen hebben ons echt geholpen om deze thuisbevalling tot een succes te maken! Wij kijken daar heel positief op terug! Sandra bleef vervolgens de hele week. Wij zijn super enthousiast over de samenwerking met Puck en Co!!
Sandra en ook Puck hebben heel snel geschakeld toen de borstvoeding niet goed lukte en alle professionals achter hun broek aan gezeten en snel ingeschakeld. Hierdoor is het met kolven en klieven van het tongriempje gelukt om binnen een week succesvol borstvoeding te geven! Wanneer Sandra haar werkdag erop zat konden we altijd bij Puck terecht voor vragen en advies, echt een top service! Met Sandra hebben we naast de goede begeleiding en goede zorgen het ook heel gezellig gehad, ik noemde haar wel onze mental coach, we kijken met super veel plezier terug op de kraamweek, thanks!


Chantal

25 oktober 2018

Weer een ontzettend fijne kraamweek achter de rug met Puck & Co.
Heel fijn, betrokken en vakkundig; echt een aanrader!
We waren heel blij met de hulp van Indra (en Puck).


Noah, Taymour & Lysa

17 oktober 2018

Op 4 oktober is onze zoon Noah geboren. Vanaf dag een hebben wij uitstekende kraamzorg van Manon ontvangen. Van nature heeft Manon een warm en verzorgend karakter. Ze is attent, lief voor ouders, baby en visite. Wij hebben veel van haar geleerd! Manon bedankt voor het delen van je kennis en al je goede zorgen. Puck bedankt voor de juiste match! Veel liefs, familie Wakili Bink


Joelle

10 oktober 2018

Onlangs een hele fijne kraamweek gehad. Sandra straalde veel rust uit en gaf goede begeleiding rondom de borstvoeding en de zorg voor onze dochter. Ook onze zoon was gek op Sandra.

Heel fijn om heel de week hetzelfde gezicht te zien.


Tess

23 september 2018

We zijn ontzettend blij met de hulp die we hebben gekregen van Sandra. Zij heeft tijdens moeizame eerste dagen een aantal keer heel adequaat en pro actief gehandeld, waardoor de situatie gelukkig snel verbeterde. Ze overlegde regelmatig met andere betrokken professionals, waardoor we goed geïnformeerd waren. We hebben haar oprechte betrokkenheid en steun onwijs gewaardeerd in deze bijzondere en spannende periode.


Marjolein

4 september 2018

Dankbaar voor de zeer prettige, lieve en warme zorg voor mij en mijn twee baby’s door Manon. Zij heeft me op zeer professionele wijze ondersteund en me op mezelf leren vertrouwen in mijn nieuwe rol als moeder.


Vicky

29 augustus 2018

Ik had de beste kraamperiode ooit en ben echt teleurgesteld dat het al voorbij is. Mijn vriend Carlos en ik hadden een ontzettend goede klik met Manon en hebben zo veel van haar geleerd! Juist omdat wij allebei buitenlands zijn en ons families niet echt om de hoek wonen, waren wij meer dan dankbaar met de kraamzorg! Niet alleen maar de handige tips en alle controles rondom de baby waren heel erg professioneel, het was vooral ook fijn om hulp bij het huishouden te krijgen en dat Manon zo goed voor mij gezorgd heeft (lunch bereiden, schoonmaken, bed verschonen enz). Ik ben zo blij met de kraamzorg door Puck & Co en ga deze zeker aanbevelen!!  Bedankt nog eens voor de leuke tijd Manon en Puck natuurlijk dat je haar aan ons gekoppeld hebt!


Nadine, Rens & David

19 augustus 2018

Zeer positief! Als "nieuwe ouders" kregen we precies de juiste hulp en ondersteuning waar we behoefte aan hadden. Heel veel kunnen leren en vertrouwen gekregen. Met name de hulp bij de borstvoeding, die niet voortvarend op gang kwam was, zeer prettig. Onze kraamverzorgster Indra had dagelijks contact met Puck om gezamenlijk met ons het beste plan voor de dag te bepalen. Ik kan iedereen een kraamtijd via Puck & Co aanbevelen!


Tamara

10 juli 2018

Zo blij dat ik voor Puck&Co. heb gekozen! Ik heb bewust voor een kleinschalig kraamzorgbureau gekozen, omdat ik een persoonlijke benadering belangrijk vind in zo’n bijzondere periode. En die persoonlijke benadering heb ik gekregen!

Dankzij Louise heb ik een kraamweek gehad zoals ik die graag wilde. Omdat zij bewust heeft gekozen voor dit mooie vak, straalde het plezier in haar werk van haar af. Ik ben volledig ontzorgd wat broodnodig is na een keizersnede, en Louise was superlief voor mijn kleine wondertje.

Ik raad iedereen aan te kiezen voor Puck&Co.


Natalia & Marcel

3 juli 2018

Wat een fantastische kraamweek hebben wij gehad dankzij Esmée! Esmée voelde precies aan wat wij nodig hadden aan zorg voor en voorlichting over ons tweede kindje. Ook is zij heel lief geweest voor onze oudste zoon. Ze heeft met hem gespeeld en hem mee op pad genomen waar ze allebei zichtbaar van genoten en wij dus ook. De eerste week is helaas voorbij gevlogen want we hadden gerust nog wel een week met Esmée willen doorbrengen. Mocht er in de toekomst nog een kindje komen dan weten we jullie en in het bijzonder Esmée weer te vinden!


Sophie

5 mei 2018

Wij hebben mogen genieten van een top kraamweek met beide Sandra's! Beiden hebben ons goede tips gegeven voor de verzorging voor onze zoon. De bevalling verliep soepel en toch was het super fijn om 'Sandra' over de vloer te hebben. Ook de overige gezinsleden werden goed verzorgd. Er is goed ingespeeld op de specifieke behoefte en extra service bij o.a. een kapotte wasmachine. Puck is erg attent en het contact verloopt soepel. Sandra, Sandra en Puck en co heel erg bedankt voor de ontspannen kraamweek.

Groetjes, 
Sophie Floris Rosalinde en Turi


Famke

5 april 2018

Fijn en deskundig kraamzorgbureau. Sandra maakte ons op een relaxte en deskundige manier wegwijs in de wondere wereld van het ouderschap. Onze zoon Guus viel iets te veel af de eerste dagen. Samen bespraken we de mogelijkheden tot bijvoeden. We werden goed geholpen bij onze keuze om te gaan kolven (mogelijkheden huur kolfapparaat, gebruik, leren bijvoeden, etc.) en Guus begon na anderhalve dag dan ook goed te groeien! 
Na een aantal dagen bleek hij een korte tongriem te hebben, opgemerkt door Sandra en Puck. We hebben de mogelijkheden en gevolgen van wel/niet klieven besproken. Hierdoor konden we een goede keuze maken, waar we zelf achter stonden, om zijn tongriem te laten klieven. Hij is inmiddels 2 maanden oud en het drinken aan de borst gaat nog steeds erg goed. Dat liep namelijk niet lekker door zijn korte tongriempje.
Al met al een erg goede ervaring met Puck&Co!


Rachel

10 maart 2018

Op 28 februari 2018 ben ik bevallen van mijn zoon Genairo. Bij thuiskomst kreeg ik kraamzorg van Manon. Ik heb de kraamzorg zeer prettig ervaren doordat Manon vlot is, goed met baby's overweg kan, mij duidelijk heeft geïnformeerd, en mij ook de ruimte gaf om ergens mijn eigen draai aan te geven, en ze er echt voor me was. Heel fijn ik had dat niet willen missen! Puck ook bedankt voor de "perfect match"! En mocht ik ooit nog een kindje krijgen dan meld ik mij zeker weer aan bij Puck & Co en zou ik uiteraard weer kraamzorg van Manon willen krijgen! Nogmaals bedankt Manon.

Veel liefs Rachel, Regilio en Genairo


Annemijn & Michael

21 januari 2018

Op 5 januari zijn wij ouders geworden van twee prachtige meiden Romée & Chiara. Met een tweeling komt er zoveel op je af.
Onze kraamverzorgster Manon was echt onze rots in de branding, niet alleen qua kennis en kunde maar ook op het juiste moment aanvoelen wat er nodig was. Daarnaast bracht ze veel warmte met zich mee, niets was haar teveel!

Na de kraamweek hadden wij het vertrouwen gekregen het zelf aan te kunnen.

Bedankt lieve Manon voor al je hulp maar ook Puck voor je advies!


Bart, Coco & Boaz

16 januari 2018

Wij waren super blij met onze kraamverzorgster Esmee. Wij als kersverse ouders hebben in deze week heel veel geleerd. Aan het einde van de week waren we er ’klaar’ voor. Esmee gaf goede adviezen gevraagd en ongevraagd en zorgde goed voor iedereen. Nogmaals bedankt!


Esther, Andries, Joris & Merijn

11 december 2017

Nadat wij 2,5 jaar geleden met onze oudste ook kraamzorg via Puck & Co hebben ontvangen, hoefden wij nu niet lang na te denken over waar de kraamzorg voor onze tweede zoon te regelen: uiteraard was dat via Puck & Co. Indra heeft ons super de week door geholpen. Alle info en tips werden op een fijne manier gebracht, want die zijn ook bij een tweede zeker welkom! Op iedere vraag was een duidelijk antwoord. Ook met onze oudste ging ze super om en wij werden geholpen hoe hem er bij te betrekken. Naast de zorg voor mama was er ook aandacht voor papa, kortom het hele gezin is ondersteund! Ons huis is nog nooit zo schoon en de wasmand nog nooit zo leeg geweest, heerlijk! Ook het telefonisch contact met Puck na de bevalling en halverwege de week was heel fijn en ondersteund. Kortom, Indra en Puck, dank jullie wel, jullie zijn toppers!


Marianne, Vincent & Mats

2 december 2017

Lieve Sandra,
Op zaterdag 25 november jl. is onze zoon Mats geboren. Tot aan deze datum hadden wij nog geen ervaring met een kraamverzorgster, maar wat hebben wij ontzettend genoten van deze periode en dan in het bijzonder van jouw aanwezigheid, kennis, betrokkenheid en gezelligheid. 

Wat was je lief voor onze kleine Mats, die doordat hij te vroeg geboren was, o.a. moeite had met borstvoeding. Je hebt ons gelijk voorzien van adviezen en gelijk een lactatiekundige ingeschakeld. Het resultaat is dat hij de laatste 3 dagen van de kraamperiode de lijn naar boven heeft ingezet en zijn gewicht dagelijks toeneemt. 

Naast de borstvoeding hebben we dagelijks veel geleerd van jouw adviezen en genoten van de verhalen in het kraamdossier. Tevens was geen taak te veel voor jou, als het maar ten goede kwam van ons gezin.

Vandaag was de laatste dag en het is toch even gek als er morgenochtend om 8 uur niemand aan belt. Jij hebt ons op een hele fijne manier kennis laten maken met de kraamzorg en Puck & Co. Mochten wij in de toekomst nog een 2de kindje krijgen, dan hopen we dat je nog steeds werkzaam bent bij Puck & co.

Nogmaals bedankt voor alles!

Groetjes,
Vincent, Marianne en Mats


Lieke

17 september 2017

Lieve Esmée, 
Super dank voor al je goede zorgen voor ons alle 4 tijdens onze kraamperiode. Je bent een kanjer en zoals al eerder aangegeven echt geboren voor dit vak. Niets is je teveel en je doet alles met zoveel liefde en bevlogenheid.  
Ik wil jou en Puck in het bijzonder bedanken voor het bijstaan met raad en daad en geestelijke support tijdens de enorm lastige start met de borstvoeding. Jullie hebben beide zo goed geluisterd naar mijn persoonlijke wensen en daar naar gehandeld, daar ben ik jullie heel dankbaar voor.  Ik kan jullie gelukkig vertellen dat alle inzet is beloond want de borstvoeding gaat nu (Gijs is inmiddels alweer bijna 12 weken) echt super goed! 

Nogmaals bedankt voor alles! 

Hartelijke groet, 
Lieke, Sander, Niek en Gijs


Madeleine

12 augustus 2017

Lieve Esmée,
Dank voor de hele fijne kraamweek die we door jouw support hebben gehad. We hadden niet meer zorgzaamheid, kennis en gezelligheid kunnen wensen. Je bent echt gemaakt voor dit werk!

Niet alleen de aanwezigheid van Esmée was heel prettig, ook het contact met Puck was super. Dank beiden, we hadden niet meer kunnen wensen!

Jordy & Madeleine en een knuffel van Melle


Nadine & Joris

10 augustus 2017

We hebben het getroffen met de kraamzorg van Puck & Co. Een kleinschalig bureau waar ik bewust voor heb gekozen. Het contact is erg persoonlijk, je voelt je geen nummer. In m'n ziekenhuisbed had ik al persoonlijk contact met Puck en kon ze me advies geven over bepaalde dingen nog voor ik thuis kwam. Een dag na de geboorte van onze zoon kwam ik laat in de middag thuis alwaar Loan vrijwel meteen op de stoep stond en tot 's avonds 22.00 uur is gebleven! Ze heeft ons geholpen met de eerste opstart thuis, heel fijn.
De dagen erna waren erg prettig, veel kennis en goede zorgen. Loan kookte zelfs voor ons (uitgebreid naar onze maatstaven :) ) wat erg fijn was. Ook draaide ze haar hand niet om voor een klein boodschapje. Erg professioneel en een persoonlijke touch vond ik dat Loan dagelijks aan Puck een update gaf van hoe alles verliep. Puck kon op deze manier meedenken bij het opstarten van de borstvoeding wat niet helemaal vlekkeloos verliep; onze zoon viel redelijk veel af. Uiteindelijk was het Loan die al op dag 2 zag dat het tongriempje van onze zoon te kort was. De dag erna konden we al terecht in het ziekenhuis. Al met al een fijne week. Zelfs na de kraamweek nog telefonisch contact gehad met Puck met vragen over de borstvoeding. Fijn! Bij een volgende zwangerschap weer!


Liberte & Niels

29 juli 2017

Geweldige kraamweek gehad! We hebben enorm geboft met Manon. Zeer bekwaam, handig, snel, gezellig doch professioneel. Grote ondersteuning in het reilen en zeilen bij ons thuis. Mooi cadeau ook van Puck & Co. Bedankt!!


Anouk & Fabian

15 juli 2017

Lieve Loan, Wat hebben wij een gezellige, heerlijke en leerzame week met jou mogen ervaren. Je enthousiasme spatte er vanaf. Je wist goed in te spelen op onze behoeftes. Het was erg fijn dat je ons bij alles betrok. Je hebt niet alleen kennis van baby's maar ook heel veel meer, waardoor we heel veel leuke verhalen met elkaar gedeeld hebben. Bedankt voor alles en wie weet zien we je in de toekomst nog! Liefs Anouk en Fabian


Marjolein

13 juli 2017

Lieve Sandra,
Je hebt ons een onvergetelijke kraamperiode gegeven. Nogmaals bedankt hiervoor.
Liefs Marjolein, Arno, Liz, Sophie en kleine Nolan


Jacobien

23 juni 2017

Lieve Indra,
Vandaag hebben wij onze kraamweek afgesloten. Je hebt ons zoveel geleerd en we voelen ons klaar om het zelf te gaan doen. Bedankt voor alle goede zorgen!
Groetjes Peter, Jacobien en Josephine


Kelly

6 juni 2017

Lieve esmee, in februari was je bij ons als kraamverzorgster voor onze dochter Jody. We hebben een hele fijne week gehad en veel van je kunnen leren. Jody is al goed gegroeid! We wilden je nogmaals bedanken voor die week en tot een volgende keer.

Groetjes Kelly, Roy en Jody


Marcella

9 mei 2017

Na een paar dagen ziekenhuis mochten wij dan eindelijk beginnen aan onze kraamweek! De rust en ondersteuning van Esmee heeft ons veel zekerheid en regelmaat gegeven! Ze gaf ons veel ruimte en hielp waar nodig. Lieve Esmee namens ons drietjes bedankt!


Lars & Jolanda

11 april 2017

Wij hebben een heerlijke week gehad met Sandra. Zij heeft ons echt geholpen. De eerste
2 nachten hebben wij in het ziekenhuis doorgebracht, maar daar hebben we niets van opgestoken. Sandra nam ons bij de hand, was zorgzaam, lief en kordaat. Het was Sandra die al gelijk riep dat het tongriempje van onze dochter misschien te kort zou zijn en dat we haar zouden kunnen laten klieven bij de specialist. Dit is direct in werking gesteld en door haar kennis hebben wij dit ook laten doen, nadat en de verloskundige en de kaakchirurg dit onderstreepten. Echt dankbaar voor de service, kennis en gezelligheid. Wij zouden haar iedereen aanraden.


Clair

8 april 2017

Lieve Louise, wat waren we blij met jou! De eerste avond had ik zoveel vragen en was ik zonder jouw hulp nooit zo relaxt de eerste nacht doorgekomen. Wij willen jou bedanken voor je adviezen, tips, schone was en gezelligheid!
Liefs Pato, Clair en Yara


Peter, Maartje & Evi

6 april 2017

Onze ervaring is dat de eerste dagen als papa en mama je wereld toch een beetje op zijn kop staat. Je bent zielsgelukkig met je nieuwe kindje, maar je moet aan alles wennen en ontzettend veel leren. De dagen met kraamzorg zijn misschien wel je meest kwetsbare als kersvers gezin, en daarom is goede kraamzorg extra belangrijk.

Wij kregen kraamzorg van Puck herself. Wát een bak aan ervaring en kennis neemt zij mee! Ook haar manier van communicatie is top: het past bij ons en – vraag me niet hoe – we nemen alles dankbaar tot ons en het blijft nog hangen ook! Heel subtiel helpt ze met van alles waarbij ze steeds een stap vooruit denkt. Daarnaast peilt ze regelmatig of we ons echt kunnen vinden in haar suggesties en tips.

We hebben mede dankzij Puck alle vertrouwen in ons functioneren als ouder en genieten van alle verwennerij en gezelligheid. Dankjewel lieve Puck!!!


Laurien

2 april 2017

We hebben net onze kraamweek met Manon afgesloten. Wat hebben we een fijne, ontspannen week gehad. Manon heeft ons veel geleerd en ook heerlijk in de watten gelegd. Elke ochtend waren we weer blij als ze er was om de nacht na te bespreken en tips te krijgen. Onze kleine Lucas zal haar gaan missen en mijn vriend en ik ook!


Alexander

13 maart 2017

Lieve Indra en Manon,
Jullie hebben ons een geweldige kraamtijd bezorgd! Met jullie harde werk, hulp met de tweeling en geduld voor al onze vragen, hebben jullie ons enorm geholpen. Met veel plezier kijken we terug op onze eerste week na de gezinsuitbreiding en ieder ander gezin mag zich gelukkig prijzen met jullie als kraamhulp. Ook complimenten aan Puck die op de meest ongepaste tijden ons altijd goed geïnformeerd kon helpen met onze 'noodgevallen'.
Liefs, Nina, Alex, Hannah, Robin en Tessa


Janis

11 maart 2017

Super kraamtijd gehad dankzij de goede zorg van Esmee (en Puck). Esmee is midden in de nacht al naar ons toegekomen zodat wij al lekker naar huis mochten en zelfs in de week erna kon ik nog contact met ze opnemen toen ik het even niet meer wist! Jullie zijn super! Ik zou iedereen dit kraamzorgbureau aanraden!


Jessica

9 maart 2017

Lieve Esmee,
Wat was het fijn om jou als kraamverzorgster te hebben gehad. Jou enthousiasme is echt terug te zien in je werk. Ondanks dat Gijs ons tweede is hebben we veel van je geleerd. Ook David was erg op zijn gemak bij jou. Bedankt voor de fijne tijd ook names Gijs!!


Lale

9 januari 2017

Lieve Esmee, we willen je nogmaals bedanken voor de fijne week. Je bent een lieve zorgzame kraamverzorgster. Zowel voor onze Ella als voor ons. Wij zijn heel erg gesteld op onze privacy en samen zijn en dachten eerst hoe moet dat met iemand in huis. Maar we hebben geen moment gehad dat we het onprettig vonden. Je was er wel maar je was er ook niet, op een positieve manier! Het was net alsof we je al kenden, heel fijn! Ook Puck bedankt voor je betrokkenheid en paraatheid, zelfs na de kraamweek konden we je een paar keer om advies vragen. Super!


Vere

27 september 2016

Enkele weken geleden hebben wij ons eerste kindje gekregen. Simonette stond diezelfde nacht nog voor de deur om ons te adviseren voor de eerste nacht. Wij hebben een hele fijne kraamweek gehad met Simonette. Wat een lieve, zorgzame en kundige vrouw! Hartelijk dank Simonette en Puck! Mocht er een tweede kindje komen dan weet ik jullie zeker weer te vinden!


Crissy

13 september 2016

Hele fijne kraamweek met Puck gehad. Ze is niet alleen heel kundig en weet veel van de laatste ontwikkelingen, het is fijn om haar in huis te hebben (en daarnaast maakt ze heerlijke broodjes)


Kitty & Sander

8 september 2016

Puck heeft in onze kraamperiode veel rust, vertrouwen en kennis in huis gebracht. Precies waar we behoefte aan hadden! Met een tweede kindje op komst hebben we geen seconde hoeven twijfelen over wie we zouden vragen voor de kraamzorg.


Sheila

11 juli 2016

Vandaag onze eerste dag zonder Simonette, ook dat is weer even wennen, maar dankzij al haar hulp, zorg en advies kunnen we met z'n drietjes alles aan. Het waren gezellige en leerzame dagen. Heel erg bedankt voor alles!


Annemiek

10 juli 2016

Wij hebben een hele fijne kraamtijd gehad met Louise en Esmee. Wat een luxe, deze twee dames een week bij ons. Niet alleen kregen we een goede verzorging, maar ook veel tips en was ons huis heerlijk aan kant. Een hele fijne start met Nijs thuis. Wij raden het team van Puck en Co dan ook van harte aan! Alexander, Annemiek, Roos en Nijs


Sophie, Floris en Rosalinde

5 juli 2016

Na een nachtje ziekenhuis en wat onzekerheid over het tijdstip van ontslag, stond Louise 15 minuten na onze thuiskomst gelijk voor ons klaar! We hebben een gezellige, ontspannen kraamtijd gehad waarbij Louise ons volop heeft voorzien van informatie, tips en raad. Super om zo de eerste week verwend te worden. Louise en het team Puck en Co bedankt voor jullie persoonlijke benadering en goede zorgen!


Rik en Jennifer

14 juni 2016

Simonette is net weg bij ons maar we missen haar nu al! Wij hebben een ontzettende fijne kraamweek achter de rug. Ze is een enorme hulp geweest en heeft ons hele goede tips meegegeven, verder is ze gewoon ontzettend lief! lieve meiden van Puck en Co jullie zijn top!


Lionne

26 mei 2016

Zaterdag 14 mei zijn wij papa en mama geworden voor de aller eerste keer. Nou dan komt er behoorlijk wat op je af maar vooral als je dat kleintje voor het eerst mee naar huis hebt genomen en met die gevulde maxicosi in je woonkamer staat.. "Wat nu?" Denk je dan.. Gelukkig stond Louise onze kraamverzorgende van Puck & Co binnen 45 minuten op de stoep :) met haar rust, goede adviezen indien nodig, liefde volle en grondige zorg hebben wij een super 1e week gehad!  Louise ontzettend bedankt dat je deze tijd zo speciaal hebt gemaakt voor ons, we missen je nu al!

Liefs, Randy, Lionne en Ronan


Eva

21 april 2016

Puck heeft ons weer enorm geholpen afgelopen week! Hele fijne kraamverzorgster die zich precies aanpast aan wat je zelf fijn vindt. Ontzettend bedankt voor alle goede zorgen en tot de volgende keer;)


Stephanie & Steven

4 april 2016

Een aantal weken geleden zijn wij onverwacht vader en moeder geworden. Binnen zeer korte tijd hebben wij van alles moeten regelen en kwam er heel veel op ons af. Dankzij Puck hebben wij veel meer rust gekregen in deze hectische periode. Ze heeft Stephanie en onze zoon Julian uitstekend verzorgd. We zijn erg blij met de week waarin zij ons ondersteund heeft. Nogmaals bedankt!


Marlene

26 februari 2016

De kraamweek zit er alweer op! Wat heb ik genoten van afgelopen week. Dankjewel voor de goede zorgen Sandra van Kraamzorg Puck & Co.

Marlene


Lotte

26 december 2015

Toen we van het ziekenhuis thuis kwamen, hadden we geen idee wat we met onze pasgeboren baby moesten doen. Gelukkig was daar Puck! Ze sleepte ons door de eerste week heen. Puck leerde ons alles over baby's, maakte de lekkerste broodjes, gaf ons de beste adviezen en zorgde ervoor dat we een fantastische eerste week met ons kindje hadden. Maar niet alleen in de eerste week was ze er. Ook een paar weken later toen ik toevallig heel hard hulp nodig had, stond ze voor de deur en hielp ze me uit de brand. Puck is zeker weten de allerbeste kraamverzorgende die je je maar kunt wensen. Zó erg dat ik voor nog zo'n week met Puck in huis bijna nog een baby zou willen.


Caroline

6 december 2015

Wij hebben een hele fijne kraamtijd gehad met Puck. Ondanks dat het ons derde kindje was, kon zij ons nog veel leren. Het hele huishouden werd door Puck gerund, inclusief het bezig houden van de andere twee kinderen, voor wie een nieuw zusje - met wie ze de aandacht ineens moesten delen - toch een hele belevenis was. Alles gebeurde zonder dat ik het hoefde te vragen, een heel fijn gevoel als je net bevallen bent. Bovendien maakt Puck heerlijke lunches! Al met al een kraamhulp om aan iedereen aan te bevelen!


Rob

21 november 2015

Een echte aanrader. Vanaf het eerste contact een goed gevoel. Wordt een goed intakegesprek afgenomen waarin alles duidelijk wordt uitgelegd. Als toekomstige ouders wordt je echt ontzorgt vanaf dat moment. Zeker de kraamzorg zelf is perfect geregeld en geeft je een gevoel dat moeder en baby in veilige handen zijn. Je zult merken dat net die stap extra wordt gezet alsof dat de normaalste zaak van de wereld is. Ook hier weer duidelijke uitleg tussendoor waar je als "new born parents" veel aan hebt. Er komt best veel op je af in de eerste week. Dan is het prettig dat de kraamzorg van Puck & Co. bij je thuis is. Gewoon waar zorg op nummer 1 staat. Mocht er een volgende komen dan weten wij wel wie we bellen.


Vera

12 september 2015

Via een vriendin bij Simone en Puck gekomen. Hele leuke intake met Puck en Simone heeft mij de eerste dag wegwijs gemaakt. Doordat ik te vroeg beviel kreeg ik 5 dagen een hele lieve andere kraamzorg. Alle 3 hele kundige en lieve dames. Een volgende keer kies ik weer voor jullie.


Lieke

6 september 2015

Wij hebben een erg fijne ervaring met Puck gehad. Na het leuke intake gesprek heb ik in de weken die volgde tot de bevalling met allerlei vragen bij Puck terecht gekund. Ze reageerde altijd snel en met concrete adviezen. Mijn bevalling werd uiteindeljk een inleiding en in deze laatste fase toonde Puck veel interesse in hoe het ging en hadden we regelmatig even per app contact. Haar betrokkenheid was erg fijn. Uiteindelijk volgde de geboorte pas dagen later dan gedacht waardoor Puck niet zelf kon komen  kramen in de eerste dagen omdat ze toen inmiddels op een ander adres aan het zorgen was. Ze regelde per direct echt fantastische vervanging. Ze gaf ons de keuze dat deze vervangster de kraamtijd kon afmaken indien deze vervangster ons goed zou bevallen of dat zij zelf de laatste dagen nog zou komen.  Ik vind het getuigen van grote professionaliteit dat je dit zo voorlegt, en moeder en kind centraal stelt. Ik vond het wel een moeilijke keuze, maar omdat de vervangster ook echt geweldig was hebben we omwille van de rust en continuiteit ervoor gekozen haar te laten blijven. Het contact met Puck heb ik bijzonder gewaardeerd. Het is een heel fijn en betrokken mens. We ontvingen zelfs nog een geboorte kaartje, dat vond ik zo ontzettend attent! Mocht er in de toekomst een tweede komen, dan weet ik Puck zeker weer te vinden. Puck, dank je wel voor alles!!


Rick, Mandy, D-Jay & Sem

2 september 2015

Onze zoon moest na zijn geboorte nog een weekje in het ziekenhuis blijven, waardoor Puck helaas nog maar 3 dagen  bij ons is geweest. Jammer! Ook al waren het maar 3 dagen, we vonden het fijn dat je er was ! Bedankt voor de korte maar gezellige kraamtijd, en ook voor alle tips en trucs die je ons hebt meegegeven!  

En dat ik je af en toe nog steeds mag lastig vallen met al mijn vragen. Veel succes ik ga jullie zeker aanraden.


Esther & Andries

22 augustus 2015

Esther & Andries
Ook wij hebben na de geboorte van onze zoon kraamzorg van Puck & Co gehad. Onze ervaring is ook heel erg positief. Na een korte periode in het ziekenhuis ivm een keizersnede was het een verademing om thuis te komen. De persoonlijke begeleiding en ondersteuning van Puck & Co bij de eerste dagen als kersverse ouders en de verzorging van onze zoon was geweldig. Puck & Co heeft zeer veel vakkennis in huis, deelt dit op een hele fijne, gezellige en persoonlijke manier en geen enkele vraag vanuit ons was te veel of te gek. Door deze persoonlijke benadering voelden wij ons heel erg op ons gemak en er is goed geluisterd naar onze wensen en behoeften (zonder iets te hoeven vragen had Puck al door wat er nodig was). Dankzij Puck & Co is de borstvoeding goed op gang gekomen nadat dit in het ziekenhuis nog niet wilde lukken. En dit alles zonder enige druk te ervaren! Er is oog voor het doen van de dagelijkse dingen zoals wassen, schoonmaken en opruimen, maar ook voor een heerlijk klaargemaakte lunch waar je zelf niet aan denkt of 'verplicht' even op bed gaan liggen terwijl je zelf maar door wilt gaan. Ook was er oog voor extra ondersteuning na de zware bevalling en was het fijn om tijd vrij te maken om het hier over te kunnen hebben. Toen hier meer voor nodig bleek te zijn, is dit op een hele prettige manier met ons besproken en is ons extra ondersteuning geboden. Hier zijn wij nog steeds heel erg dankbaar voor!! Naast de praktische ondersteuning bieden ze dus ook hele fijne emotionele ondersteuning. De referenties op de website zijn allemaal zeer positief, maar wij kunnen daar ook alleen maar een zeer positieve ervaring aan toevoegen. Nogmaals, ontzettend bedankt!!


Joyce

21 juli 2015

We mogen Vince de eerste officiele Puck & Co baby noemen en daar zijn wij, Martin en ik, heel trots op! We zijn thuis ontvangen door Puck die ons de eerste dag heeft doorgeholpen. De rest van de week heeft Simone ons begeleid. Wat een geweldige meiden. Alles tot in de puntjes geregeld. Zeer professioneel, vriendelijk, niets is te veel gevraagd! Ze staan klaar voor moeder en kind maar zeker ook voor de nieuwe papa. Heel erg bedankt voor alles. Puck & Co is zeker een aanrader! Gezelligheid is ook belangrijk, en dat was het zeker!

Gr Martin, Joyce en Vince


Elske & Johan

6 juli 2015

Wij hebben dankzij Simone een hele fijne kraamweek gehad!! Simone heeft ons veel geleerd en ons goed verzorgd. Het voelde als een vijfsterren hotel in huis :) Dankzij Simone is de borstvoeding goed op gang gekomen en hebben we snel een fijn ritme ontwikkeld met onze dochter. Haar adviezen zijn erg behulpzaam. Bedankt, graag tot een volgende keer!


Marlou en Ralf

29 juni 2015

Simone was bij ons na de geboorte van onze zoontje Flip. We denken met veel plezier terug aan de kraamperiode en missen Simone nog regelmatig :)! Op een rustige en vriendelijke manier begeleidde ze ons bij de verzorging van Flip, veel goede adviezen en geruststellende woorden die je als nieuwe vader/moeder goed kunt gebruiken af en toe. Het  vaderdagontbijtje dat we op de laatste dag kregen maakte de kraamweek helemaal af! Simone, dank voor je goede zorgen en hopelijk tot een volgende keer. Groeten, Marlou en Ralf


Mieke & Jan-Jaap

23 juni 2015

We hebben een hele fijne kraamweek gehad met Simone. Ze is zeer kundig en signaleert adequaat als het niet goed gaat. Daarnaast is ze rustig en werkt ze keihard. Alles in huis was brandschoon. Ook onze dochter was erg blij met Simone. Ze vraagt nog regelmatig of je weer komt ;-). Heel erg bedankt!
Toon, Sofie, Jan-Jaap en Mieke


Jefta & Johanne

28 mei 2015

Wij hebben dankzij Puck een fantastische kraamtijd ervaren! Haar zorg, betrokkenheid en humor, haar vakbekwaamheid (wow!) hebben voor ons een geweldige basis voor ons ouderschap neergezet. Dank je wel Puck!


Pamela

26 mei 2015

Wij hebben onlangs ons eerste kindje gekregen en Simone heeft ons gedurende de kraamtijd geholpen. Dankzij haar hebben we een fijne kraamtijd gehad. Ze heeft ons heerlijk verwend maar veel belangrijker is haar deskundigheid, geduld en vriendelijkheid geweest. Ze heeft ervoor gezorgd dat borstvoeding geven leuk en fijn werd in plaats van pijnlijk en heeft ons zelfvertrouwen gegeven. Simone, ook langs deze weg heel hartelijk bedankt!
Sander en Pamela


Carola

25 mei 2015

Met Puck hebben wij een hele positieve ervaring aan de kraamweek beleefd. Ze is lief, heeft kennis van zaken, is rustig, kordaat, professioneel, geduldig, heeft natuurlijk overwicht op mama's die te snel te veel willen, heeft humor en is goed in bv begeleiding. Dankjewel Puck...we missen je nu al!


Valerie

29 maart 2015

De kraamweek voor ons tweede kindje is net achter de rug en mede dankzij Puck haar hulp zeer ontspannen verlopen.

Ze heeft tijdens het intakegesprek heeft ze ontzettend goed geluisterd naar onze wensen, twijfels en behoeftes tav de kraamweek. Tijdens de kraamweek heeft ze daardoor niet alleen ontzettend goed voor ons gezorgd, maar ook echt gekeken hoe ze ons verder kon helpen en ondersteunen. Puck is zeer betrokken, flexibel, heeft veel ervaring. Ze denkt mee en geeft goede adviezen. Ze heeft een beetje rust gebracht in een hectische week.

Puck, nogmaals ontzettend bedankt voor je goede zorgen!


Romy

12 maart 2015

Wij zijn echt super blij geweest met Puck als kraamzorg. Er is zeer goed voor ons gezorgd en de aanwezige kennis is enorm waardevol. Je merkt de ruime ervaring als Kraamverzorgster dat vertrouwen geeft. Daarnaast is kraamzorg Puck flexibel en gemotiveerd. Hartstikke bedankt voor jullie bijdrage in onze kraamtijd.


Mirjam

5 maart 2015

Wij hebben voor de tweede keer met Simone een hele fijne kraamweek achter de rug! Simone heeft veel aandacht voor het hele gezin. Je hoeft niets te vragen want alles is al gedaan, ook dingen die ze helemaal niet hoeft te doen.  Onze andere dochter voelde zich ook helemaal op haar gemak bij haar. Ik zou Simone dan ook bij iedereen aanbevelen!


Jolan

1 januari 2015

Puck heeft ons geholpen na de geboorte van onze kinderen in 2012 en 2014. Het was fantastisch om haar als kraamverzorgende te hebben! Puck is deskundig, daadkrachtig, pragmatisch en erg lief. We kunnen haar dan ook van harte aanbevelen. Puck, nogmaals dank voor alle goede zorgen!


Wendy

15 juni 2014

Ik had voor de eerste twee dagen na mijn bevalling het Kraamhotel geregeld omdat ik er alleen voor stond. Helaas kreeg ik zwangerschapsvergiftiging, uiteindelijk een keizersnee en bleek het kraamhotel vol. Onverwachts moest ik dus het ziekenhuis verlaten. Simone was geweldig. Nadat ze al de hele dag had gewerkt is ze in de avond nog bij me geweest om me op te vangen. Ik ben daar nog altijd heel blij mee. Ze heeft de eerste dingen met me doorgenomen zodat ik de eerste nacht met mijn dochtertje door kon komen. Gedurende de dagen dat ze bij me was hield ze alles goed in de gaten. Ze had gelijk door dat mijn dochtertje spruw had en zo kon ik daar snel iets tegen doen. Ook hield ze mijn gezondheid in de gaten. Simone bracht heel veel rust in huis en ik ben haar daar erg dankbaar voor.


Natascha

1 juni 2014

Hi, wij hebben echt een hele fijne kraamtijd samen met Simone gehad. Ik heb een spoedkeizersnede gehad en na een paar dagen ziekenhuis is Simone bij ons komen kramen. Terwijl ik goed kon rusten heeft zij alles uitgelegd en geleerd aan mijn man...Onze dochter Mira voelde zich ook erg op haar gemak bij Simone. Ze heeft eigenlijk het hele huishouden overgenomen. Wij met zijn drieen werden goed verzorgd. Ook heeft Simone mij goed geholpen met het aanleggen van Mira. Op een gegeven moment zag ik het even niet meer zitten om borstvoeding te geven, maar door haar geduld met mij en adviezen heb ik toch doorgezet. Ik ben tot op de dag van vandaag blij dat ik dat heb gedaan.

Zo kan ik wel doorblijven met schrijven! Al met al hebben wij een MOOIE, BIJZONDERE, RUSTGEVENDE & GEZELLIGE kraamtijd gehad met Simone!


Jochem

1 februari 2013

Van te voren zit je als man te bedenken wat zo'n kraamverzorgende allemaal kan doen, afwassen, koken, beschuitjes smeren, bezoek ontvangen etc. Je (lees: ik) staat er niet bij stil dat diezelfde kraamverzorgende (Puck) na de bevalling je belangrijkste adviseur gaat worden. Zo was ik de ochtend na de eerste (slapeloze) nacht thuis volledig gebroken en was ik zo blij dat ik Puck zag! Puck heeft ons op een hele zelfstandige manier laten ervaren hoe je als nieuwe ouders je kindje moet verzorgen. En als we er echt niet uitkwamen stuurde we Puck een appje. Het gevoel dat je altijd bij haar terecht kan was erg prettig! Ik heb Puck niet alleen als een erg betrokken, flexibele en kundige kraamverzorgende ervaren, maar ook als een erg fijn persoon.
Puck, het was fantastisch om je te hebben tijdens onze kraamtijd!


Evelien

15 januari 2013

Het is al weer een tijdje geleden, maar heb nog steeds goede herinneringen aan kraamverzorgende Puck in huis! Ze heeft ons goed op weg geholpen de eerste dagen thuis. Zo fijn zelfs, dat ik na de geboorte van ons tweede kindje weer Puck wilde!


Ruby

1 januari 2013

Wat een verademing, Puck als kraamverzorgende! Echt iemand die van aanpakken weet en die bovendien zeer kundig is. Lieve Puck, normaals heel erg bedankt voor je goede zorgen, tips en adviezen. We hopen je graag nog eens terug te zien.

Veel liefs, Ruby, Peter & Joost


Cheryl

1 januari 2013

De beste kraamverzorgster. Wat heb je goed geholpen. Na anderhalf jaar heb ik het nog steeds over je. Echt helemaal top!!!

Groetjes Cheryl & Jason


Annemieke

8 december 2012

In 2010 kregen we onze eerste dochter en Puck als onze kraamzorg. We hebben een hele fijne tijd gehad. Puck was erg lief, zorgzaam en gezellig. Ik als moeder vond het nooit leuk als de week alweer voorbij was. Toen we onze tweede dochter kregen in 2012 heb ik Puck meteen gebeld of ze weer bij ons wilde komen. Onze oudste dochter was ook dol op Puck (onze hond trouwens ook). Ik heb hele mooie en fijne herinneringen aan mijn beide kraamweken met Puck. 

Liefs Annemieke, Jasper, Roos en Amber


Lonneke

1 oktober 2012

In september 2012 heeft Puck aan ons gezin haar diensten verleend van kraamverzorgende. Dat heeft zij op een fantastische wijze gedaan. Puck is kundig, weet van aanpakken, had goede adviezen, bleef in iedere situatie rustig en vriendelijk en haar aanwezigheid was in alle opzichten prettig. Ze heeft er voor gezorgd dat wij (nog meer) konden genieten van de eerste week na de geboorte van ons tweede dochtertje. Wij kunnen Puck aan iedereen van harte aanbevelen!


Annemiek

25 april 2012

Simone is echt een topper! Ze is een duizendpoot, denkt met je mee, heeft ervoor gezorgd dat de borstvoeding op gang kwam. Zou haar zo weer willen voor de 2de!


Portia

8 januari 2012

In 2011 is onze eerste dochter geboren. Wat waren wij blij dat Puck onze kraamverzorgster was. Daadkrachtig én sensitief. Lief voor ons en de visite. Veel steun bij het geven van borstvoeding wat in het begin wat lastig ging. Straks komt nummer twee eraan en zien wij de kraamperiode weer blij tegemoet met de hulp en steun van Puck.