kraamzorg puck en co

Referenties

Om een referentie te plaatsen kunt je hier klikken.
Uw referentie wordt na ontvangst binnen 48 uur geplaatst op onze website.


Tess

23 september 2018

We zijn ontzettend blij met de hulp die we hebben gekregen van Sandra. Zij heeft tijdens moeizame eerste dagen een aantal keer heel adequaat en pro actief gehandeld, waardoor de situatie gelukkig snel verbeterde. Ze overlegde regelmatig met andere betrokken professionals, waardoor we goed geïnformeerd waren. We hebben haar oprechte betrokkenheid en steun onwijs gewaardeerd in deze bijzondere en spannende periode.


Marjolein Oldenhof

4 september 2018

Dankbaar voor de zeer prettige, lieve en warme zorg voor mij en mijn twee baby’s door Manon. Zij heeft me op zeer professionele wijze ondersteund en me op mezelf leren vertrouwen in mijn nieuwe rol als moeder.


Vicky Wanders

29 augustus 2018

Ik had de beste kraamperiode ooit en ben echt teleurgesteld dat het al voorbij is. Mijn vriend Carlos en ik hadden een ontzettend goede klik met Manon en hebben zo veel van haar geleerd! Juist omdat wij allebei buitenlands zijn en ons families niet echt om de hoek wonen, waren wij meer dan dankbaar met de kraamzorg! Niet alleen maar de handige tips en alle controles rondom de baby waren heel erg professioneel, het was vooral ook fijn om hulp bij het huishouden te krijgen en dat Manon zo goed voor mij gezorgd heeft (lunch bereiden, schoonmaken, bed verschonen enz). Ik ben zo blij met de kraamzorg door Puck & Co en ga deze zeker aanbevelen!!  Bedankt nog eens voor de leuke tijd Manon en Puck natuurlijk dat je haar aan ons gekoppeld hebt!


Nadine, Rens en David

19 augustus 2018

Zeer positief! Als "nieuwe ouders" kregen we precies de juiste hulp en ondersteuning waar we behoefte aan hadden. Heel veel kunnen leren en vertrouwen gekregen. Met name de hulp bij de borstvoeding, die niet voortvarend op gang kwam was, zeer prettig. Onze kraamhulp Indra had dagelijks contact met Puck om gezamenlijk met ons het beste plan voor de dag te bepalen. Ik kan iedereen een kraamtijd via Puck & co aanbevelen!


Tamarta van Wetten

10 juli 2018

Zo blij dat ik voor Puck&Co. heb gekozen! Ik heb bewust voor een kleinschalig kraamzorgbureau gekozen, omdat ik een persoonlijke benadering belangrijk vind in zo’n bijzondere periode. En die persoonlijke benadering heb ik gekregen!

Dankzij Louise heb ik een kraamweek gehad zoals ik die graag wilde. Omdat zij bewust heeft gekozen voor dit mooie vak, straalde het plezier in haar werk van haar af. Ik ben volledig ontzorgd wat broodnodig is na een keizersnede, en Louise was superlief voor mijn kleine wondertje.

Ik raad iedereen aan te kiezen voor Puck&Co.


Natalia & Marcel Gunster

3 juli 2018

Wat een fantastische kraamweek hebben wij gehad dankzij Esmée! Esmée voelde precies aan wat wij nodig hadden aan zorg voor en voorlichting over ons tweede kindje. Ook is zij heel lief geweest voor onze oudste zoon. Ze heeft met hem gespeeld en hem mee op pad genomen waar ze allebei zichtbaar van genoten en wij dus ook. De eerste week is helaas voorbij gevlogen want we hadden gerust nog wel een week met Esmée willen doorbrengen. Mocht er in de toekomst nog een kindje komen dan weten we jullie en in het bijzonder Esmée weer te vinden!


Sophie

5 mei 2018

Wij hebben mogen genieten van een top kraamweek met beide Sandra's! Beiden hebben ons goede tips gegeven voor de verzorging voor onze zoon. De bevalling verliep soepel en toch was het super fijn om 'Sandra' over de vloer te hebben. Ook de overige gezinsleden werden goed verzorgd. Er is goed ingespeeld op de specifieke behoefte en extra service bij o.a. een kapotte wasmachine. Puck is erg attent en het contact verloopt soepel. Sandra, Sandra en Puck en co heel erg bedankt voor de ontspannen kraamweek.

Groetjes, 
Sophie Floris Rosalinde en Turi


Famke

5 april 2018

Fijn en deskundig kraamzorgbureau. Sandra maakte ons op een relaxte en deskundige manier wegwijs in de wondere wereld van het ouderschap. Onze zoon Guus viel iets te veel af de eerste dagen. Samen bespraken we de mogelijkheden tot bijvoeden. We werden goed geholpen bij onze keuze om te gaan kolven (mogelijkheden huur kolfapparaat, gebruik, leren bijvoeden, etc.) en Guus begon na anderhalve dag dan ook goed te groeien! 
Na een aantal dagen bleek hij een korte tongriem te hebben, opgemerkt door Sandra en Puck. We hebben de mogelijkheden en gevolgen van wel/niet klieven besproken. Hierdoor konden we een goede keuze maken, waar we zelf achter stonden, om zijn tongriem te laten klieven. Hij is inmiddels 2 maanden oud en het drinken aan de borst gaat nog steeds erg goed. Dat liep namelijk niet lekker door zijn korte tongriempje.
Al met al een erg goede ervaring met Puck&Co!


Rachel Terzool

10 maart 2018

Op 28 februari 2018 ben ik bevallen van mijn zoon Genairo. Bij thuiskomst kreeg ik kraamzorg van Manon. Ik heb de kraamzorg zeer prettig ervaren doordat Manon vlot is, goed met baby's overweg kan, mij duidelijk heeft geïnformeerd, en mij ook de ruimte gaf om ergens mijn eigen draai aan te geven, en ze er echt voor me was. Heel fijn ik had dat niet willen missen! Puck ook bedankt voor de "perfect match"! En mocht ik ooit nog een kindje krijgen dan meld ik mij zeker weer aan bij Puck & Co en zou ik uiteraard weer kraamzorg van Manon willen krijgen! Nogmaals bedankt Manon.

Veel liefs Rachel, Regilio en Genairo


Annemijn Eikema & Michael Jansen

21 januari 2018

Op 5 januari zijn wij ouders geworden van twee prachtige meiden Romée & Chiara. Met een tweeling komt er zoveel op je af.
Onze kraamhulp Manon was echt onze rots in de branding, niet alleen qua kennis en kunde maar ook op het juiste moment aanvoelen wat er nodig was. Daarnaast bracht ze veel warmte met zich mee, niets was haar teveel!

Na de kraamweek hadden wij het vertrouwen gekregen het zelf aan te kunnen.

Bedankt lieve Manon voor al je hulp maar ook Puck voor je advies!


Bart, Coco en Boaz

16 januari 2018

Wij waren super blij met onze kraamhulp Esmee. Wij als kersverse ouders hebben in deze week heel veel geleerd. Aan het einde van de week waren we er ’klaar’ voor. Esmee gaf goede adviezen gevraagd en ongevraagd en zorgde goed voor iedereen. Nogmaals bedankt!


Esther, Andries, Joris en Merijn

11 december 2017

Nadat wij 2,5 jaar geleden met onze oudste ook kraamzorg via Puck & Co hebben ontvangen, hoefden wij nu niet lang na te denken over waar de kraamzorg voor onze tweede zoon te regelen: uiteraard was dat via Puck & Co. Indra heeft ons super de week door geholpen. Alle info en tips werden op een fijne manier gebracht, want die zijn ook bij een tweede zeker welkom! Op iedere vraag was een duidelijk antwoord. Ook met onze oudste ging ze super om en wij werden geholpen hoe hem er bij te betrekken. Naast de zorg voor mama was er ook aandacht voor papa, kortom het hele gezin is ondersteund! Ons huis is nog nooit zo schoon en de wasmand nog nooit zo leeg geweest, heerlijk! Ook het telefonisch contact met Puck na de bevalling en halverwege de week was heel fijn en ondersteund. Kortom, Indra en Puck, dank jullie wel, jullie zijn toppers!